Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #1 Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa?
Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa?
CptnAktas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Ağustos 2019 Mesajlar 1.267 Makaleler 2 Çözümler 2 Yer Malatya Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #2 Yosemite Sam dedi: Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa? Genişletmek için tıkla... Bende onu çözebilmiş değilim.
Yosemite Sam dedi: Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa? Genişletmek için tıkla... Bende onu çözebilmiş değilim.
Yosemite Sam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 12 Kasım 2016 Mesajlar 2.522 Makaleler 3 Çözümler 26 Yer Amasya Geydoğan Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #3 CptnAktas dedi: Bende onu çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Umarım iade yaparlar çünkü borçlarınıda ödememiş firma ne olacak bakalım.
CptnAktas dedi: Bende onu çözebilmiş değilim. Genişletmek için tıkla... Umarım iade yaparlar çünkü borçlarınıda ödememiş firma ne olacak bakalım.
Furkan.kvs Yoctopat Katılım 11 Aralık 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #4 Duyuruda geri ödenecek diyordu yinede bilemiyorum
hazernag Hectopat Katılım 10 Nisan 2021 Mesajlar 691 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 11 Aralık 2024 #5 Yosemite Sam dedi: Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa? Genişletmek için tıkla...
Yosemite Sam dedi: Hocam şunu netleştirmek istiyorum hat taşınsada ücret iadesi yapacaklar değil mi? Abonelik iptalinde mi geçerli yoksa? Genişletmek için tıkla...
LightningBird Centipat Katılım 15 Mart 2023 Mesajlar 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2024 #6 Yaw onceden haber etselerdi musteri hizmetleri ile iletişime geçmiyor benim eski kartim gitti hangi karta atcaklar 1 yıllık ucreti???
Yaw onceden haber etselerdi musteri hizmetleri ile iletişime geçmiyor benim eski kartim gitti hangi karta atcaklar 1 yıllık ucreti???