C-Note Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #1 Merhaba arkadaşlar bugün Comnet'e geçtim maalesef ping değerlerimde bir değişme olmadı. Dowloand ve Upload'ım olması gerektiği gibi sorun yok. Modem arayüzünden yapılması gereken bir ayar var mıdır? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Nisan 2021
Merhaba arkadaşlar bugün Comnet'e geçtim maalesef ping değerlerimde bir değişme olmadı. Dowloand ve Upload'ım olması gerektiği gibi sorun yok. Modem arayüzünden yapılması gereken bir ayar var mıdır?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 24 Nisan 2021 #2 Modem arayüzünde yapman gereken bir ayar yok fakat gecikme değerin yüksek. Comnet ile konuş hattını Fast Path moduna alsınlar. Pinginde düşüş olur.
Modem arayüzünde yapman gereken bir ayar yok fakat gecikme değerin yüksek. Comnet ile konuş hattını Fast Path moduna alsınlar. Pinginde düşüş olur.
C-Note Hectopat Katılım 7 Şubat 2018 Mesajlar 250 Çözümler 1 Yer Batman Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Nisan 2021 #3 Patrixcs dedi: Modem arayüzünde yapman gereken bir ayar yok fakat gecikme değerin yüksek. Comnet ile konuş hattını Fast Path moduna alsınlar. Pinginde düşüş olur. Genişletmek için tıkla... Bahsettiginiz gibi bir mode degisikligi tarafımızca yapılmamaktadır. Tesekkurler. Böyle bir geri dönüş aldım.
Patrixcs dedi: Modem arayüzünde yapman gereken bir ayar yok fakat gecikme değerin yüksek. Comnet ile konuş hattını Fast Path moduna alsınlar. Pinginde düşüş olur. Genişletmek için tıkla... Bahsettiginiz gibi bir mode degisikligi tarafımızca yapılmamaktadır. Tesekkurler. Böyle bir geri dönüş aldım.