Comnet nasıldır?

Sonuçları sizinle paylaşacağım ödemeyi vs yaptım bende fakat sözleşmeyi bulamadım ve yükleyecek yeri de bulamadım .

Hocam nerede ikamet ediyorsunuz?

Ön başvuru yaparken verdiğiniz mail adresinizi kontrol edin belgeleri nasıl yükliyebilirsiniz die mail atıyorlarmış.

@C4shFL0w hocam 6-7 aydır kullanan başka arkadaşlarıma sordum ne netflixte ne twitch sorun yaşamışlar. ubisoft oyunlarında da sorun yaşamamışlar sanırım şans işi biraz.

@C4shFL0w hocam 6-7 aydır kullanan başka arkadaşlarıma sordum ne netflixte ne twitch sorun yaşamışlar. ubisoft oyunlarında da sorun yaşamamışlar sanırım şans işi biraz.

Hocam eve kadar fiber var nasıl bir şans bu fiber internetle ben birşey izleyemiyorsam yazık günah

SOL altyapısı mı TT mi? ipnizi başka bir havuza taşıtmayı denediniz mi?

TT altyapısı.. Bakın fiber kablo odamın içine kadar geliyor..

Bu hat 1gbps e kadar interneti destekler fakat ben 360p de twitch yayını izliyorum.. Altyapıyla alakası yok tamamen iss ile alakali bir durum bu..

vallahi başka bir forumda 4 farklı kişiye sordum hiç biri sorun yaşamadığını söyledi 1080p/60fps izliyorlarmış. ne diyelim inşallah sorun yaşamam en mantıklı seçenek bu, bu fiyata. bu arada SOL altyapısı üzerinden alacağım.

Bende ping için alacağım fakat arada kaldım TurkNet'de iyi Comnet'de ama TurkNet akşam saat 8'den sonra hızı bayağı düşürüyormuş yoğun olduğu için çok ping ve download hızı yerlere iniyormuş ama comnet iyi deniyor ping değerleri ve TurkNet'den 5 TL'de olsa daha düşük 5 TL 5 TL'dir sence 35 Mbps olan paketi alayım mı oyunlarda ve canlı derslerde problem yaşar mıyım yoksa TurkNet mi daha mantıklı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…