Comnet nasıldır?

Millenide kabloyla 130 140 veriyordu yoğun olmayan saatlerde yoğun saatlerde 20 30
bende bu tür sorunlar yaşamaktan korkuyorum superonline alıcam ben ama öğrendim ki millenicomda yurt dışı çıkışını superonline üzerinden yapıyormuş. ya ben de yaşarsam?
paronayak oldum resmen

bende bu tür sorunlar yaşamaktan korkuyorum superonline alıcam ben ama öğrendim ki millenicomda yurt dışı çıkışını superonline üzerinden yapıyormuş. ya ben de yaşarsam?
paronayak oldum resmen

Milleni yurtdışı çıkışları berbat ötesi.. Comnet ten ben çok memnunum açıkçası 95 olmuş 110 olmuş bir önemi yok ping değerleri muazzam ve hız stabil gerisi hikaye

paronayak oldum resmen
Direk Süperonline kullanınca ping'lerde sorun yaşayan görmedim. Rahat olun. Bu arada Süperonline Fiber kullanan hiçkimsede ping problemi yada beğenmemezlik bile görmedim. O derece tatlı bir internet sağlayıcısı.

Direk Süperonline kullanınca ping'lerde sorun yaşayan görmedim. Rahat olun. Bu arada Süperonline Fiber kullanan hiçkimsede ping problemi yada beğenmemezlik bile görmedim. O derece tatlı bir internet sağlayıcısı.
twittere girmediniz sanırım? şikayetçi olan çok kişi var ama çok fazla kişi kullandığı için doğru orantıda artıyor tabi şikayetler. türktelekom fiber olsa alırdım comnet ama 227 metre bakır kablo var bu büyük orantıda etkiliyor pingi

Milleni yurtdışı çıkışları berbat ötesi.. Comnet ten ben çok memnunum açıkçası 95 olmuş 110 olmuş bir önemi yok ping değerleri muazzam ve hız stabil gerisi hikaye
Allah razı olsun. Sonunda Comnet'i kullanan biri memnun oldu. Bende o kadar arkalarından sallıyordum meğerse gerçekten sorun altyapı limitindeymiş. E download güzel, ping zaten güzel. Bence artık pek eleştirilebilecek bir yanı kalmadı. Müşteri hizmetleri dilerdim ki Tortue hocama öyle yapmasaydı. Ama belki de kaderinde vardı hocamın. Açıkçası bende şu router'imi sıfırlayıp duruyordum düzgün hız veremiyor diye. Meğerse suçu yokmuş. Zaten Gıgabit Wi-Fi 6 router'ının da böyle bir hatası olması kabul edilemez birşey olurdu ama neyse. Herkes mutlu şimdilik.
Evet 9ms daha fazla ping alıyorsunuz. Hat değerlerinizden yola çıkarsak. Twitter'dekilerin çoğu VDSL kullanıcısı o yüzden takmayın. Sizin ki Fiber altyapı. Fiber'de bir tane memnun olmayan göremezsiniz.

kullanan kaç kişi var ki hocam çok az kişi kullanıyor. millenicomda önceden çok iyiydi müşteri arttıkça sorun artıyor maalesef.
Evet 9ms daha fazla ping alıyorsunuz. Hat değerlerinizden yola çıkarsak. Twitter'dekilerin çoğu VDSL kullanıcısı o yüzden takmayın. Sizin ki Fiber altyapı. Fiber'de bir tane memnun olmayan göremezsiniz.
öyle birşey yapmışlar ki 15mbqsye bile fiber diyorlar

kullanan kaç kişi var ki hocam çok az kişi kullanıyor. millenicomda önceden çok iyiydi müşteri arttıkça sorun artıyor maalesef.
Siz bana güvenin. Türkcell Süperonline Fiber'de mi sorun çıkacak? Rahat olun. Tek yaşayabileceğiniz problem ne biliyor musunuz? En fazla verdikleri modem evimin her yerinde çekmiyor olabilir. Ki bu yine de basit bir problem çünkü en kötü router alarak işinizi rahatlıkla halledersiniz. Ki yine de çekmemesi düşük bir ihtimal.

Artık ben başka zamana geçerim çünkü çoktan NetSpeed'e formlar gönderildi. Burada sizler almayın falan deyince ben de tereddüte kaldım ve geçmek isteyenlere de sizin bahsettiklerinizi anlattım. Keşke comnete geçseydim ama iş işten geçti artık başka zamana.

@erengore tam olarak adresim bu altyapı var diyor;
Screenshot
doğru değil mi?
Doğru hocam herhalde. Benim hiç Süperonline altyapım olmadığı için o derece uzağım Süperonline'a. Doğru gözüküyor. Arayın konuşun müşteri hizmetleriyle. Bilgi alın. Sonrasında başvurun. Hızlıca bağlarlar. Sizde kurtulursunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…