Comnet nasıldır?

Gerçekten çok iyi olur değerli hocam. Düşünebilirsiniz.
@C4shFL0w hocam evde 60 Mbps alıyorum sinirden elim ayağım titriyor. Sizde de benzer mi durum şu an?

Şu an MH memnun musun?
MH hizmetleriyle başvurduğum zamanlardan beri hiç konuşmadım. Arama ihtiyacı duymadım. Güzel şimdilik. Bir de işin güzel yanı stabil her şey genellikle. Pek aramamı gerektiren bir şey olmadı. Sadece şu hattımdaki limitleme için bir ara TT müdürlüğüne gidip şansımı deneyeceğim. O limitlemeyi kaldırırsam internetimden çok memnun kalacağım. Rockette benim bölgemde 70ms altı almak çok zordur ve hiçbir arkadaşımda görmedim. Gördüysem de çok nadirdir. Ben genellikle 52ms alıyorum. İnanılmaz bir şey benim için. Pingler benim açımdan gerçekten çok güzel. Pek problemim olmadı. Babam da bu firmayı seviyor. Başvururken çok iyi davrandılar babama. O yüzden adam memnun olmasa bile memnunum der o derece. Türk Telekom arayınca telefonumuzu açmıyordu bazen. Bu firmayı aradığımız anda ulaşıyoruz. O yüzden epey seviyor bu İSS'yi. Bence uzun tuttum ama size güzel bir cevap verdiğimi düşünüyorum.

Hocam bu arada sizin oraya fiber gelince size bir sürprizim olacak

@erengore ne gibi bir sürpriz? .

Bu arada 35 Mbps Comnet'e ne kadar? Bir de kampanya kodu oluyor mu ilk ay ücretsiz veya internet fiyatında indirim gibi.

Büyük ihtimalle artık iptal edeceğim son kez uğraşacağım. Yine inat ederlerse 10-11 yıllık Telekom aboneliğini iptal edeceğim.

@erengore ne gibi bir sürpriz? .
Sürpriz hocam

69 TL hocam bildiğim kadarıyla. İlk ay ücretsiz gibi bir olay bildiğim kadarıyla mevcut değil. Hocam ping açısından sorun yaşamazsınız. Hatta eğer statiğe 15 TL veririm diyorsanız sanırım statik ıp daha iyi olacaktır. Kendiniz alın CGNAT'da ilk test edin. Eğer beğenmez iseniz statik ıp alırsınız. İndirme hızı açısından siz de biliyorsunuz ki bazı insanlar problem yaşadı bazıları ise hiç yaşamadı. Orası biraz muamma. Alınca görüyorsunuz. Ancak izlenimlerime göre 35 Mbps'de henüz kimse problem yaşamamış.

Karar sizin ama TT'ye boşa para vereceğinize bunun kesinlikle iyi olacağını söyleyebilirim.

Müşteri hizmetleriyle dilerseniz konuşun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…