erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #391 Patrixcs dedi: 1.5 yıl var . Parasını vereceğim kapatacağım uğraşamayacağım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ödersiniz aman yapmayın . Emin misiniz?
Patrixcs dedi: 1.5 yıl var . Parasını vereceğim kapatacağım uğraşamayacağım artık. Genişletmek için tıkla... Hocam çok ödersiniz aman yapmayın . Emin misiniz?
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #392 Bende geçmeyi düşünüyorum sırf ping için.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #393 Ahmet ERHAKAN dedi: Bende geçmeyi düşünüyorum sırf ping için. Genişletmek için tıkla... Sizin için de hayırlısı olsun. Umarım sorunsuz olur her şey.
Ahmet ERHAKAN dedi: Bende geçmeyi düşünüyorum sırf ping için. Genişletmek için tıkla... Sizin için de hayırlısı olsun. Umarım sorunsuz olur her şey.
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 12 Ocak 2021 #394 erengore dedi: Hocam çok ödersiniz aman yapmayın . Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm.
erengore dedi: Hocam çok ödersiniz aman yapmayın . Emin misiniz? Genişletmek için tıkla... 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm.
A Ahmet ERHAKAN Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Nisan 2019 Mesajlar 1.109 Çözümler 2 12 Ocak 2021 #395 Patrixcs dedi: 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm. Genişletmek için tıkla... En iyi 300 gelir.
Patrixcs dedi: 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm. Genişletmek için tıkla... En iyi 300 gelir.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #396 Patrixcs dedi: 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm. Genişletmek için tıkla... Öyleyse haberlerinizi bekliyoruz .
Patrixcs dedi: 4 ayda ne kadar fatura çıkarabilirler en kötü THH veririm. Genişletmek için tıkla... Öyleyse haberlerinizi bekliyoruz .
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 12 Ocak 2021 #397 erengore dedi: Öyleyse haberlerinizi bekliyoruz . Genişletmek için tıkla... Senden rica etsem FACEIT sunucularında ne kadar ping alıyorsun diye bakar mısın? HiperZ - Professional gameservers on worldwide turnkey platorm www.hiperz.com
erengore dedi: Öyleyse haberlerinizi bekliyoruz . Genişletmek için tıkla... Senden rica etsem FACEIT sunucularında ne kadar ping alıyorsun diye bakar mısın? HiperZ - Professional gameservers on worldwide turnkey platorm www.hiperz.com
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #398 Patrixcs dedi: Senden rica etsem FACEIT sunucularında ne kadar ping alıyorsun diye bakar mısın? HiperZ - Professional gameservers on worldwide turnkey platorm www.hiperz.com Genişletmek için tıkla... @Patrixcs sizce nasıl?
Patrixcs dedi: Senden rica etsem FACEIT sunucularında ne kadar ping alıyorsun diye bakar mısın? HiperZ - Professional gameservers on worldwide turnkey platorm www.hiperz.com Genişletmek için tıkla... @Patrixcs sizce nasıl?
Patrixcs Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Mayıs 2018 Mesajlar 8.753 Makaleler 5 Çözümler 12 Yer Marsilya 12 Ocak 2021 #399 erengore dedi: Eki Görüntüle 830870 @Patrixcs sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Almanya'ya değerler iyi ama ilerleyen zamanlarda biraz düşebilir. Türkiye'de 38 alan gördüm. IP adresin çıkmış.
erengore dedi: Eki Görüntüle 830870 @Patrixcs sizce nasıl? Genişletmek için tıkla... Almanya'ya değerler iyi ama ilerleyen zamanlarda biraz düşebilir. Türkiye'de 38 alan gördüm. IP adresin çıkmış.
erengore Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Ağustos 2020 Mesajlar 12.022 Makaleler 9 Çözümler 141 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Ocak 2021 #400 Patrixcs dedi: Almanya'ya değerler iyi ama ilerleyen zamanlarda biraz düşebilir. Türkiye'de 38 alan gördüm. IP adresin çıkmış. Genişletmek için tıkla... CGNAT IP zaten. O yüzden pek umursamadım hocam. Hocam bir de 2.4 Ghz ile yaptım testi. Kablolu bağlantı ile yapılmadı test.
Patrixcs dedi: Almanya'ya değerler iyi ama ilerleyen zamanlarda biraz düşebilir. Türkiye'de 38 alan gördüm. IP adresin çıkmış. Genişletmek için tıkla... CGNAT IP zaten. O yüzden pek umursamadım hocam. Hocam bir de 2.4 Ghz ile yaptım testi. Kablolu bağlantı ile yapılmadı test.