Comnet nasıldır?

hocam dediğiniz kısımda bende Google DNS değil de bu yazıyor
Owner of this serverCloudflare
Hala Comnet'in DNS serverine bağlısınız. Ki bu arada gerçekçi olursak en iyi DNS sunucusu budur. Belki sizin o ping artışları server değişikliği ile veya server yoğunluğu ile alakalıdır. Bence sebebi bu çünkü DNS bu kadar pingi etkilemez hocam. Ama eğer olur da yine de DNS'e bağlı olayım diyorsanız Telefonunuz için o uygulamayı kullanabilir, bilgisayarınız için ise İnternet Protokolü Sürümü 4'e tıklayıp oradaki boşluklara;
8.8.8.8
8.8.4.4
yazarak bilgisayarınızda da DNS tanımlayabilirsiniz.

Bu arada Comnet'den memnun musunuz görüşleriniz nelerdir?

hocam Dns olarak PC için dediğiniz gibi ayarladım, telefon için de dediğiniz programı kullanırım bakalım test ede ede bir sonuç çıkaracağız inşallah

Comnet hakkındaki yorumum;
1-) 26 ocak salı günü başvuruyu yaptım, aynı gün akşam 18:30 gibi internetiniz kullanıma açık dediler 1 gün geçmeden yerinde kurulum istemeden olayı çözdüler,
2-) Şimdilik müşteri yoğunluğu olmadığından mı yoksa hep mi böyleler bilemiyorum ama aradığınız da çok kısa sürede karşınız da canlı bir muhattap bulabilyorsunuz buda çok güzel,
3-) Destek kaydında karşılıklı yazışma yönetmiyle soru cevapla sorununuzu söylüyorsunuz onlarda size makul olabilecek şeyleri söyleyerek cevap veriyor buda güzel.
4-) hız ve ping konusuna gelirsek şimdilik memnunum tek sorun SNR Margin değerinin düşük olmasıydı onuda aldığımız 5ghz modem sayesinde manuel ayarladık onuda hallettik
5-) Bu arada 5 ghz diye bir gerçek harbiden varmış, pc de kablo ile aldığım hızı oturma odasında wifi ile vermesi mükkemmel bir keyif verici olay aslında herşey sizin bu başlığı ve mesajları okuyarak bir de sizden yardım ve destek alarak başladı, ben bu başlığa nerden rastladım nasıl buralara geldim hiç bilmiyorum ama şimlik iyi ki gelmişim hocam herşey için teşekkürler, umarım tekrar soru sormamı gerektirecek bir durum ile karşılaşmayız, Umarım Comnet aynı çizgisinde devam eder kimseyi mağdur etmez söyleyeceklerim bu kadar hayırlı gecelerin olsun allaha emanet ol

İyi ki bakmışsınız hocam. İnşallah böyle devam eder. Hayırlı geceler kendinize iyi bakın .

Adamsın reis çok sağol daha bende almadım modemi nerden aldın en ucuz 490 tl şuan

@p3n4.57
@umutozw
@DivineCougar
Hocalarım merhaba Lol TR'ye olan pingim fırlamış durumda sizde de durum benzer mi? Lol oynayan arkadaşlar kaç ping alıyor şu an?
Comnet kullanan arkadaşların dikkatine!
Comnet Cloudflare DNS sunucusu kullanıyor ve bu DNS sunucusu şu an saçma hareketler yapıyor.Cloudflare kullanmayın. Yoksa pinginiz saçma bir şekilde artar.
Bu konuda dile getirdim. Tavsiye herkes bağımsız bir DNS sunucusu kullansın. DNS adresinizi otomatik'te bırakmayın.

hocam lol oynamıyorum, ama istediğin birşey varsa ona bakabilirim senin için?

Hocam çok teşekkür ederim. Zahmet olmazsa Komut İstemi'ne

tracert tr.leagueoflegends.com

Yazar mısınız?
bende de şuan cloudflare dns var modeme tanıttığım

Dosya Ekleri

• IMG_20210201_203825.jpg
    234,6 KB · Görüntüleme: 116
bende de şuan cloudflare dns var modeme tanıttığım
O DNS bugünlerde sapıttı. Sizde de aynıymış bende de öyle dedi. Normalde 10ms ile bağlandığım oyun. Bugün 53ms dedi. Bende üstüne düştüm ve hallettim. Google DNS'e geçerek sorunum çözüldü. Aklınızda bulunsun hocam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…