Comnet nasıldır?

Altyapı iyiyse her firma iyidir tamamen saçmalık. İstersen şuan Comneti bırakıp Millenicom a geç daireye kadar fiber olan internette 140p de twitch yayını izlettiriyorlardı bana.. İnterneti değiştirince sorun çözüldü komikler bence. Ve şuan Millenicom tacizindeyim. Sürekli olarak farklı farklı numaralardan aranıp internet tahaddutunuz bitiyor yenileyelim mi diye soruyorlar. Gigafiber harika birşey fakat şu anlık en azından benim için hayal. Türknet alt yapısının buraya gelmesine en iyi ihtimalle 20 sene var

Her firma derken mecazi anlamda tabii ki Piyasada 3-4 tane kaliteli firma var bunlardan hariç başka iss alınırsa hizmet ping konusunda veya başka konularda hayal kırıklığına uğratır.

Benim tavsiye ettiklerim: Comnet,Türknet,Netspeed,Gibirnet.
Diğer firmaları tavsiye etmiyorum çünkü bir gelişim kat ettikleri yok sadece internet satma peşindeler.

Selamlar, Comnet'e geçmeyi düşünüyorum şuanda 100 mbps yi 100 TL ye alacağım acaba fiyat değişikliği fazla oluyomu yoksa sabit mi ? Sizler şuanda ne kadar ödüyorsunuz? @erengore

Dosya Ekleri

• IMG-20220403-WA0003.jpg
    52,3 KB · Görüntüleme: 72
Son düzenleme:
Selamlar, Comnet'e geçmeyi düşünüyorum şuanda 100 mbps yi 100 TL ye alacağım acaba fiyat değişikliği fazla oluyomu yoksa sabit mi ? Sizler şuanda ne kadar ödüyorsunuz? @erengore
Tüm firmalar ilerleye zamanda yani haziran gibi zam yapacak gibi duruyor.
Fiyat 140 TL geçmez az olur fazla olmaz dostum

İfadeler: Pxn
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…