Comnet Nasıldır?

yrgnoyn

Hectopat
Katılım
26 Mayıs 2021
Mesajlar
83
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhaba, TurkNet inanılmaz bir zam yaptıktan sonra Comnet'e geçmeye karar verdim. Şu anlık bir harekette bulunmasamda önümüzdeki hafta bu işi halletmeyi düşünüyorum fakat aklımada birkaç soru işaretleri var. Bunların bazıları Comnet kullanmış kişiler bazıları herkes için.
Benim altyapım her yerde 100 MB gözükürken Comnet'de nasıl 1000'e çıkıyor?
Ben 200 MB internet alacağım ama internette gördüm ki Comnet'in verdiği modemler kötü olabiliyormuş. Siz nasıl buldunuz?
Aylık ön ödemeli olmasının artıları ve eksileri nelerdir?
Biliyorum çok uzun oldu ama elinizden geldiğince yardımcı olursanız sevinirim.
 
Hocam gerçekten burada kimse garanti olarak iyidir veya kötüdür diyemez.
Türkiye'de altyapı gerçekten şans işi. Mesela ben Netspeed kullanıyorum ve çok memnunum. Geçenlerde Comnet'e geçiş yapmak istedim fiyattan dolayı (12 aylık ön ödeme yapıp aylık 109TL'ye getirmek için) geçmez olaydım.
Size şunu garanti olarak söyleyebilirim müşteri hizmetleri rezalet.
Ben geçtim ve ping değerlerim ciddi şekilde arttı attığım konuyu okursanız anlarsınız. Ama dediğim gibi şans işi. Belki sizde Comnet aşırı iyi performans verecek bilemeyiz yani. Etrafınızda bilinçli kullanıcı varsa onlara sormanızı öneririm öbür türlü şans işi artık.


Aylık ön ödemeli olmasının artıları ve eksileri nelerdir?

Benim için bir fark yaratmamıştı ama Comnet'den memnun olanlar bence en kötü 6 aylık bile yapmalı fiyatlar uygun oluyor o zaman. 12 ayda ise 109TL'ye denk geliyor bence fiyat olarak çok iyi.
 
Ping değerleri ve müşteri hizmetleri tarafında şikayetler vardı.


Vallahi benim içinde aslında hızdan çok ping önemli diyebilirim sürekli rekabetçi oyunlar oynuyorum. Müşteri hizmetleri hakkında neredeyse adımbaşı farklı skandal okudum. Kafam biraz daha GIBIRNet ve Netspeed arasına kaydı onlar arasında karar vermeye çalışacağım. Sizce TurkNet ile söylediğim bu ISS'ler arasında ne kadar ping farkı olur
 
Müşteri hizmetlerine şikayette bulunursan bir anda aboneliğin iptal edilebilir. Kesinlikle profesyonel olmayan bir işletme. Forumlarda Comnet'in rezaletleri paylaşılmıştı.
 
CS:GO 46 - Valorant 9 ping.
 

Dosya Ekleri

  • 49DFF70D-75B9-4D0B-9BB8-8028C943138E.jpeg
    65,9 KB · Görüntüleme: 655
Şans işi. Ben Comnet veri merkezi yani konumlarına yakınım istanbuldayım ping 6'ydı. TurkNetteyim şu an hala 6. Konuya gelecek olursak İstanbul dışındaysan geçme.

İstanbul içindeyim hatta Comnet 1000 Mbps verebiliyor ama forumda okuduklarım beni tedirgin etti bir de şubat gibi oraya da zam gelecek aynı hesaba gelir. Üstüne bir de pingim yükselirse boşuna uğraşacağım sadece. Sanırsam TurkNet'e şükür edip devam edeceğim
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…