Comnet nasıldır?

El Auria

Megapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba, Netspeed zammından sonra ISS değişikliği yapmak istiyorum.comnet'i bulabildim. Nasıl firma önerir misiniz veya önerebileceğiniz başka firma var mı? Altyapım Türk Telekom 80 Mbps VDSL.

Merhaba, Netspeed zammından sonra ISS değişikliği yapmak istiyorum.comnet'i bulabildim. Nasıl firma önerir misiniz veya önerebileceğiniz başka firma var mı? Altyapım Türk Telekom 80 Mbps VDSL.

Biraz geç cevap veriyorum fakat belirteyim 27 Ocaktan itibaren aboneyim Türk Telekom altyapısı ile devam ediyorum yani altyapım 50 destekliyor fakat Comnet'in evime 74 Mbps sağlıyor. 27 Ocaktan beri memnunum hiçbir sorun yaşamadım herhangi bir sorunda talep oluştur direk Telekom ekiplerine ulaştırıyorlar diğer gün seni arayıp adresinde destek veriyorlar. Müşteri hatası olmadığı sürece evde destek ücretsiz. Ben müşteri hizmetlerinde sorun yaşamadım 1 kere ulaşamadım o da yoğunluktan dolayı 2 dakika sonra tekrardan aradığında yardımcı oluyorlar.

- Ping Konusunda'da sorun yaşamadım ne kadar hız testi sonuçlarında 23 - 30 arası ping çıksa'da oyunlarda Ping'im 23 - 25 - 27 arası o da santral mesafeden kaynaklı.

- Başvurmayı düşünürsen davet kodumu atarım 30 gün ücretsiz şekilde sağlıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…