Comnet nasıldır?

Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar öğrenci evime modem bağlayacağım. 1000 Mbps TT altyapım var.comnet aktivasyon + kurulum +12 ay 100 Mbps internet peşin 2.900 TL iyi mi?
Operatör hakkında bilgisi olan var mı? Modemim de yok ücretsiz veriyorlar sanırım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Fiyat iyi ancak bir sorun durumunda arıza kaydı açmak için 700₺ istiyor. Ayrıca çok üstlerine giderseniz abonelik iptali yapıyorlar. Onun yerine Netbone öneriyorlar genelde.

Fiyat iyi ancak bir sorun durumunda arıza kaydı açmak için 700₺ istiyor. Ayrıca çok üstlerine giderseniz abonelik iptali yapıyorlar. Onun yerine Netbone öneriyorlar genelde.
Valla hocam hangi interneti almam lazım bilemedim netspeed diyor bi yer bir yer millenicom bi yer uğraştırmaz en azından diye türknet öneriyor. Siz Netbone mu öneriyorsunuz.

Valla hocam hangi interneti almam lazım bilemedim netspeed diyor bi yer bir yer millenicom bi yer uğraştırmaz en azından diye türknet öneriyor. Siz Netbone mu öneriyorsunuz.
Millenicom'da da mağdur çok. Yani ben okuyorum son zamanlarda kullanıcı yorumlarını. Yine de bu işi en iyi bilenler var forumda onlara sormak lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…