whoknowswho Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 59 6 Ocak 2023 #1 Herkese merhaba, Comnet kullananlar packetloss ve ping problemi yaşıyor mu? Forum sayfalarında böyle şikayetler görüyorum ona göre geçiş yapacağım.
Herkese merhaba, Comnet kullananlar packetloss ve ping problemi yaşıyor mu? Forum sayfalarında böyle şikayetler görüyorum ona göre geçiş yapacağım.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 6 Ocak 2023 #2 İstanbul Fiber alt yapıda sorun yok. 100 Mbps de 140 falan alıyorum.
whoknowswho Hectopat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 59 6 Ocak 2023 #3 Connor01 dedi: İstanbul fiber altyapıda sorun yok. 100 Mbps de 140 falan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Yoğun saatlerde Online oyun oynuyor musunuz? Benim de altyapım FTTH fiber.
Connor01 dedi: İstanbul fiber altyapıda sorun yok. 100 Mbps de 140 falan alıyorum. Genişletmek için tıkla... Yanıtınız için teşekkürler. Yoğun saatlerde Online oyun oynuyor musunuz? Benim de altyapım FTTH fiber.
Connor01 Hectopat Katılım 21 Şubat 2021 Mesajlar 659 Çözümler 3 Yer New York Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci :( 6 Ocak 2023 #4 whoknowswho dedi: Yanıtınız için teşekkürler. Yoğun saatlerde Online oyun oynuyor musunuz? Benim de altyapım FTTH fiber. Genişletmek için tıkla... Fiber kutumuz full. akşam 21-24 saatleri arası CS, Volo vb ping sıkıntısı yok.
whoknowswho dedi: Yanıtınız için teşekkürler. Yoğun saatlerde Online oyun oynuyor musunuz? Benim de altyapım FTTH fiber. Genişletmek için tıkla... Fiber kutumuz full. akşam 21-24 saatleri arası CS, Volo vb ping sıkıntısı yok.