Bilgim dahilindeydi ama o an en az 300 TL fiyat farkı vardı.En ufak şeylerde sorun çıkaran bir firma zaten. Hiç mi şikayetlerini okumadınız? Sırf birkaç kuruş daha ucuza alabilmek için şunları tercih etmeyin artık. Şikayetvar ve bu forum sitesinde görebilirsiniz ki sorun yaşadığınızda, sorununuzu Twitter'a ya da Şikayetvar sitesine şikayet edeceğinizi belirttiğinizde, sorununuza direkt kalıcı çözüm buluyorlar. Bu kalıcı çözüm de internetinizi kapatıyorlar.
Hocam ağlama gibi bir durum yok sadece eleştiriyorum. Şikayetlere bu konuyla daha bir tanesi daha eklendi şunuda unutmayın iki senede en az 7.200TL fark ediyor Türk Telekom ile. Siz olsanız denemez miydiniz?O hâlde kendi düşen ağlamaz diye bir laf vardır. Bilerek bu İSS'yi almışsınız, yapacak bir şey yok. Bir dahakine sırf daha ucuz diye şikayeti fazla olan bir şeyi seçmezsiniz artık.
GNet yasaklı mı? yasaklıysa neden?Comnet'i her şeye rağmen tercih etmeye kalkmanız sizin hatanız hocam. Forumlarda, gruplarda ve burada bas bas uyarıyoruz bakın Comnet problemli böyle yapıyorlar, şöyle vukuatları var vs. diye. Hala da uyarıyoruz. Bu firmaya kimse bulaşmamalı. Ufak bir arıza kaydından tüm hesabı kapatan bir firma. Ve lafımı da tekrar ediyorum bu firma GNet firmasında da olduğu gibi sosyal'de yasaklanmalı.
Birkaç konu vardı bununla alakalı. Olayını fazla hatırlamıyorum ama epey sıkıntılılardı. 7-8 ay falan oldu.GNet yasaklı mı? yasaklıysa neden?