Comnet sonrası ISS geçiş sorunlarına ne yapılabilir?

Vonx98

Kilopat
Daha fazla  
Yaklaşık 16 gün önce TurkNet firmasından Comnet'e geçiş yaptım malüm bugün yaptıkları açıklamayla hizmet sonlandırdıklarını belirttiler. Yeniden TurkNet'e geçiş yapmak istediğimde 3 ay dolmadan geçiş olmuyor yeni abonelik başlatmanız gerekmete dediler. Anlamadığım nokta bu keyfi bir taşıma işlemi değil ve neden halihazırda kurulumum olmasına rağmen boş yere tekrar kurulum ücreti verip hem de beklemeliyim. Yapabileceğim bir şey varsa bilgilendirirseniz sevinirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Açıkçası reklamlar ile şişirilmiş olan bir tuzağa düşmüşsünüz. Turknet için yapabileceğiniz bir şey yok beklemekten başka ancak Vodafone ile hızlı bir kurulum yapabilirsiniz

Yakın zamanda açıklama yapılır büyük ihtimalle bir sürü kişi mağdur.

Bende aynı durumdayım. Tekrar kurulum ücreti vermek zorunda kalacağız gibi görünüyor üstelik port sorunu da olacak eğer boş port yok ise.

VAE tarafında 3 ay dolmadan churn işlemi yapılamaz ancak durumu ComNet'e bildirmeniz halinde ComNet'den yetkili arkadaşlar 3 aylık churn süreci nedeniyle ortaya çıkacak mağduriyetin engellenmesi için Telekom'la iletişime geçerek ortak yolla faydalı birşeyler ortaya çıkarabilirler.

Merhaba arkadaşlar. Bende Comnete yeni geçenlerdendim. Binada fiber boş port sorunu vardı. Aramadığım ISS kalmadı milleni türknet netspeed vs vs kimse yardımcı olamadı sonra bu gün türk telekom ilçe müdürlüğüne gittim adamın dediği şu ya internetsiz bi şekilde 3 ayın dolmasını bekliieceksin ya iptal edip portun kimseye verilmemesini bekleyeceksin yada biz size üyelik için yeni port verecegiz. Sonra adam şıkır şıkır yaptı bide haşırt güzel bi tarife geçirdi yarın kuruluma geliyor. Alt yapı kendinin olunca kendi müşterisine bir şekilde buluyor port. Yani tek çare türk telekomda çözdük işi

Bugün Comnet bir bildirim yayınladı Comnet ve TurkNet işbiriliği diye. İnternetini TurkNet'e taşımak isteyenlerden ilk kurulum ücreti alınmayacak ve ilk 2 ay bedava olacak gibi bilgiler içermekte. Ben ComNet hizmeti kapattığı anda TurkNet'e başvuru oluşturdum arayıp bu kampanya bende dahil miyim diye sormak istiyorum fakat 10 dk çalmasına rağmen ya açmıyorlar açtıklarındada konuşurken yüzüme kapatıyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…