Comnet kullanıyordum ama son yaşanan olayları illa duymuşsunuzdur, şirket kapanıyor. Altyapım fiber. Netspeed önerir misiniz? Başka tavsiye edebileceğiniz ISS var mı?
Netspeed iyidir. Müşteri memnuniyetine önem veriyorlar. Ben hattımı iptal etmek istedim. Diğer servisler gibi diretmeden iptal form'unun linkini verdiler.
Comnet kullanıyordum ama son yaşanan olayları illa duymuşsunuzdur, şirket kapanıyor. Altyapım fiber. Netspeed önerir misiniz? Başka tavsiye edebileceğiniz ISS var mı?
Hepimizin günü hayırlı olsun. Biliyorsunuz ki Comnet iflas etti. Bu durumda Türknet ile bir işbirliği yapıldı ve yeni aboneler COMNETOZEL2024 kodu ile 2 ay ücretsiz internet kullanacaklar. Yapılan duyuruyu sürprizbozana ekliyorum.
Hepimizin günü hayırlı olsun. Biliyorsunuz ki Comnet iflas etti. Bu durumda Türknet ile bir işbirliği yapıldı ve yeni aboneler COMNETOZEL2024 kodu ile 2 ay ücretsiz internet kullanacaklar. Yapılan duyuruyu sürprizbozana ekliyorum.
Türk Telekom fiber alt yapıda Netspeed kullanıyorum. Paketim 100Mbps ve bana 120 Mbps geliyor. Müşteri hizmetlerine erişim oldukça hızlı ve çözüm odaklı. 2 yıldır hem fiber hem VDSL alt yapıda hiç sorun yaşatmadılar. Öneririm. Modem kirası dahil 400 küsur galiba fiyatı. 50 Mbps upload veriyorlar bana bu arada.