Comnet sonrası ISS önerisi

Bende comnetten millenicom'a geçtim arkadaşlar, ilk 2 ay 150TL+modem ücreti, 3 ve 4.ay 300TL+modem ücreti, sonrasında ise 450TL imiş, geçtikten sonra farkettim. Fiber modem kirası 70 TL, birde eğer taahhüt verirsek sanırım sonrası 400 TL oluyormuş.

Ancak comnet veya Turknet ile kıyaslarsam millenicom'a şuan yoğun olmasına rağmen 5-6 DK'da müşteri hizmetlerine ulaşılabiliyor, geçişte hiç bir sıkıntı çıkarmadılar, onayı e-devletten yaptım, 100mbit altyapımda 88mbit indirme, 26mbit gönderme hızı ölçtüm akşam saat 22:00'de.

https://www.milleni.com.tr 'a referansımla geçmek isterseniz; kampanya kodum D9AA41B8
(Hem bana hem size 1 aylık fatura indirimi veriyor bunu 6 aylık faturaya yayıyor, yani bütün indirimi sonuna kadar kullanmak isterseniz 6 ay kalmanız gerekiyor.)

Sizlerde bu şekilde geçtiğiniz firmaların özelliklerini sayabilirseniz geçmek isteyen arkadaşlara fikir olabilir.

Son düzenleme:
Oturduğun adreste ki alt yapıyı her sağlayıcıda kontrol et, en iyisi hangisi ise o

Ping değerleri nasıl bir değişiklik gösterdi? Aynı şekilde hızda bir düşüş oldu mu?

Ping değerlerinde pek bir fark olmadı Comnet'in düzgün çalıştığı döneme kıyasla. Comnet'le aynı hızları veriyor. Bunun Upload'ı biraz daha yüksek geliyor o iyi. 100/20 Mbps pakette 105'e 22 hız alıyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…