Comnet sonrası ISS tavsiyesi

Boş port yoksa ondan olabilir.

Kaldık böyle bakalım internetten başvururkende kabul etmiyor nedense.

Boş port yoksa ondan olabilir.

Farklı bina da altyapı görünüyor yakın karşılıklı binada anlamadım gitti teşekkür ederim ilginiz için.

Kaldık böyle bakalım internetten başvururkende kabul etmiyor nedense.

Farklı bina da altyapı görünüyor yakın karşılıklı binada anlamadım gitti teşekkür ederim ilginiz için.

Şimdi iptal etsem boş port olur mu kampanyada yeni abonelik ücretsiz miydi acaba.

Son düzenleme:

İptal ederseniz boş port açılabilir. Siz isterseniz iptal edip ara ara altyapı sorgulaması yapın. Boş port gözüküyorsa hemen başvuru yapın. Attığım konuyu tam olarak okursanız evet.

Şimdi böyle yazıyor sorun çözülür umarım aklımda şu soru kaldı iptal ettiğim için kampanya olmaz gibi açıklamadan onu anladım neyse hayırlısı olsun.

Diğer internet servis sağlayıcısında devam eden bir iş emriniz olduğu için şu an yeni abonelik işlemlerinizi başlatamıyoruz. Mevcut servis sağlayıcı tarafından işleminiz sonlandırdıktan sonra tekrar başvuru yapabilirsiniz.

Aboneliği iptal ettikten sonra altyapı göründü galiba port sorunu vardı kodu girerek TurkNet başvurumu yaptım hayırlısı olsun.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…