Comnet vs Millenicom

Altyapım Netspeed'e göre 200 diğerlerine göre 100mbps. TurkNet 300TL dedi, fiyat çok geldi.
Ucuz olarak Millenicom ve Comnet var. Hangisi daha iyidir? 200TL civarına kadar marka önerebilirsiniz.

Comnet tercih etmeyin, birkaç yerde okumuştum. Firma eleştiri kaldıramıyor, sorun yaşadığınızda İSS'yi şikayet edeceğinizi belirttiğinizde internetinizi iptal ediyorlar ve bir konuda görmüştüm. Müşteri hizmetlerinde çalışan kişinin üslubu da düzgün değildi.

Milleni mi alayim o zaman hocam?

@Geforce Mx130 aynen, onu satın alın. Sizin yerinizde olsam Comnet satın almazdım.

Milleni mi alayim o zaman hocam?
3 yıldır millenicom kullanıyorum altyapıda sıkıntı yaşamazsın problem olmaz ama bizim altyapıda sıkıntı oldu komşumla benim internetim 10 gündür yok hiç bir bilgide vermiyorlar sadece bekleyin bekleyin

Altyapım Netspeed'e göre 200 diğerlerine göre 100Mbps. TurkNet 300TL dedi, fiyat çok geldi.
Ucuz olarak Millenicom ve Comnet var. Hangisi daha iyidir? 200TL civarına kadar marka önerebilirsiniz.

Millenicom Netspeed Superonline gibi firmaları önermem Comnet'i bilmem ama o ilk 3 firmayı asla önermem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…