Comnet vs Netspeed vs Gibirnet Ping değerleri

Firatpat

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar Hatay'da VDSL Netspeed abonesiyim Valorant' ta paket kaybı sorunu yaşıyorum.
Seçeneklerim; Gibirnet veya Comnet.
LG' den Valorant TR serverine ping attığım zaman;
Comnet (36-45 MS yüksek değil mi?)

Gibirnet (5-14 MS)

Netspeed(14-21 MS)

Eğer LG' ye kendi IP adresimi yazarsam;
Comnet(~19.8 MS)
Gibirnet(~20.3 MS)
Netspeed(~18.6 MS)

(Eğer PC' den yaparsam 30 MS muhtemelen fiber olmadığı için)

CS GO VIENA;
Comnet(28-34 MS)

Gibirnet(32-36 MS)

Netspeed(40-44 MS)

Şimdi benim sorum şu, kullanan arkadaşlar ve bilgili kişilere, bu ISS' lere geçmem pingimi veya paket kaybımı düşürür mü?
Bu looking glass testlerini baz almalı mıyız?
Hangisine geçmemi tavsiye edersiniz?
Teşekkürler.
@erengore

Son düzenleme:
Looking Glass testleri veri merkezlerinin istatistiğini belirtir. Looking Glass testleri baz alınmamalıdır. Siz geçtiğinizde Looking Glass'taki sonucu almayacaksınız.

Paket kaybı altyapısal etkenlerle birlikte daha çok Modem ile alakalıdır. Pingi de etkileyen çok sayıda faktör var.

Yerinizde olsam Gibirnet tercih ederdim sanırsam. Gibir yada Comnet seçmenizi öneririm.

Comnet TR sunucularında iyi olmadığı için eğer Valorant/LoL seviyorsanız tercihiniz Gibirnet olmalıdır.

Superonline TT alt yapısıyla nasıl acaba? Arada kaldım, belki önce Comneti denerim sorun yaşarsam ve hattı kaparlarsa Gibir' e geçerim, önümde karar vermek için 2 ay var.

Gıbır net, hat değerlerim iyi olmasına rağmen LoL oynarken ani ping yükselmesi yaşıyorum ve oyun boyu devam ediyor. Oyunu dğn yükledim hala çözemedim. Hat değerlerim de iyi.

Dosya Ekleri

• Screenshot_2021-07-10-22-01-19-256_com.android.chrome.jpg
    38,4 KB · Görüntüleme: 203
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…