@OsmanSentürk yayın açtığında ping sorunu yaşamıyorsa gideceğim düzgün hız ayarı yapmalarını isticem. Santrali buldum zaten yakınımda konuşcam orada yetkili birisiyle. Cidden bıktım telefonlar buluta yedekleme yapıp duruyor. Pingim 700-800leri buluyor bu yüzden. Ben fiberi download/upload yaptığında ping sorunu çıkarmadığı için istedim tam tersi VDSL altyapıdan daha kötü.
Teşekkür ederim vakit ayırdığın için. O zaman belli hız profilinde sorun büyük ihtimalle. @erengore düzgün ayarlama yapılmadığı için sıkıntı var büyük ihtimalle.
Teşekkür ederim vakit ayırdığın için. O zaman belli hız profilinde sorun büyük ihtimalle. @erengore düzgün ayarlama yapılmadığı için sıkıntı var büyük ihtimalle.
Aynen öyle hatta ileri gideyim TT'den İnternet hizmeti alman ile bile alakası olduğunu düşünüyorum. TT biliyorsun ki asla 100 üstü hız vermiyor. Ondan hizmet aldığın anda 100 üstü hızlar göremiyorsun. Comnet gördüğün gibi vanaları açıyor. Bunun da payı olduğunu düşünüyorum sevgili dostum. Allahtan problem belli. Bir şansını dene bakalım.