Comnet yerine ISS önerisi

apranax91

Decapat
Makaleler
1
Ping oyunlarda 200-500, paket kaybı var. Gece 2 sabah 7 arası kullanım azaldığında biraz stabil oluyor. Paket kaybı var, ping yüksek arada videolar takılıyor anlık kopma yaşanıyor. Parasına göre firma derdim ama verdikleri internet ile anca video izlersiniz. Comnet yaşlı internetidir ben de gelecek zamlardan sonra bu firmayı kullanmam gerek yok enayilik. Derdiniz kalite beklemeden Speedtest yapıp hız görmekse abone olun. Ucuz etin yahnisi olmaz tamam da bunlar felaket teşkilat kurmuşlar yıllık paket çok şükür almamışız milletin internetini sorgusuz sualsiz iptal edip portlarında kaybına neden oluyorlarmış ahlaksızlığa bakar mısın. 1 yıl boyunca ne olacağı belli olmaz hadi teknik servis ve müşteri hizmetleri olsa neyse o da yok arada çok fiyat farkı da yok. 1 tane kadın var ne dediği belli değil başka müşteri hizmetleri yok oda ulaşabilirsen onlar seni ararsa ulaşırsın sadece. (Türk Telekom Fiber altyapı)

Son düzenleme:
milletin internetini sorgusuz sualsiz iptal edip

Twitter'dan şikayet edeceğinizi belirttiğinizde kesiyorlar sanırım. Şikayetvar sitesinde öyle birkaç şikayet görmüştüm, ISS olarak Superonline'ye bakabilirsiniz.

Kalite ve musteri hizmetleri konusunda en iyisi Netspeed.
Netspeed'den gittiğime pişman oldum. Speedtest'de bile ping 3 çıkarken aynı altyapı ile şuan Comnet 40-50 arasında geziyor.

Twitter'dan şikayet edeceğinizi belirttiğinizde kesiyorlar sanırım. Şikayetvar sitesinde öyle birkaç şikayet görmüştüm, ISS olarak Superonline'ye bakabilirsiniz.
Şikayet etmiyorum aboneliği kapatırlar sonra uğraşamam yeni abonelik vb. bir sürü ücrette çıkar başıma. Adam ben buyum diyor şikayet edecek bir şeyde yok 20 lira fazla ver adam gibi firma kullan yapacak bir şey yok.

Hocam pingin nedeni pop noktaları yok. Ankara'dayım, direkt İstanbul'a bağlanıyorum saçmalığa bakar mısınız.

Hocam pingin nedeni pop noktaları yok. Ankara'dayım, direkt İstanbul'a bağlanıyorum saçmalığa bakar mısınız.
1 tane pop noktası olduğu için böyle oluyor. Kars'ta oturan bir vatandaş Netspeed kullanarak VDSL ile 3 ping alabiliyor ve bağlı olduğu yer ise Adana pop noktası diye biliyorum. Demek ki mesafe ile bitmiyor sağlayıcı kalitesi önemli. Basit mantık olarak söylüyorum bunlar sunucu koymuşlar geri kalan her şeyi telekom yapıyor kablonun ucu da bunlarda olduğu için parasını yiyorlar güzel iş.

Comnet hakkında dediğiniz gibi çok iyi şey söylemiyorlar, Superonline fena değildi. Superonline aldıktan sonra da GFN satın alırsanız akıcı şekilde GFN kullanabileceğinizi de düşünüyorum.
GFN çamur gibi hem GFN kötü hemde Comnet. Gece düzeliyor hem internet hem de GFN. Altyapıları sunucuları yetersiz kaldırmıyor paragöz firmalar yoksa ülkeye hizmet kalitesi sağlama artırma ve kurumsallık diye bir şey yok.

Haklısınız. Aklınızda şu an hangi İSS var? Hangi İSS'ye geçmeyi düşünüyorsunuz?
Bende kullanıp memnun kalan TT hariç firmaları soruyorum işi gücü bırakıp marka kötülemeye konu açmadım yeni İSS tavsiyesi istiyorum haydo. Netspeed ile Millenicom arasındayım (VAE) gerisi çöp zaten.

Evet hocam ben de aynı şeyi söylemek istemiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…