Comnet'den başka bir ISS'e geçmek mantıklı mı?

MutluLaz

Hectopat
Daha fazla  
59 gündür Comnet kullanıyorum. Bahsedilen 90 günden önce ISS değiştirilemez olaylarına pek hakim değilim. Değiştirmenin bir tekniği var mı? Nasıl yapılır?

59 gündür Comnet kullanıyorum. Bahsedilen 90 günden önce ISS değiştirilemez olaylarına pek hakim değilim. Değiştirmenin bir tekniği var mı? Nasıl yapılır?

Yeni abone olarak başvuru yapabilirsin. TurkNet düşünebilirsin.

Comnet internet hizmetlerini sonlandırdı.90 gün diye muhabbetden bilgim yok.Kesinlikle geçmeniz gerek.

ben dün geçiş başvurusu yaptım ancak resimdeki ekranda bekliyorum acaba daha ne kadar bekletirler bugün internet komple kesildi, ve ayrıca comnetozel2024 kodundan yararlanabilir miyim acaba ben de

Dosya Ekleri

• turknet.jpg
    62,3 KB · Görüntüleme: 102
Ben dün geçiş başvurusu yaptım ancak resimdeki ekranda bekliyorum acaba daha ne kadar bekletirler bugün internet komple kesildi, ve ayrıca comnetozel2024 kodundan yararlanabilir miyim acaba ben de.

Attığım konuyu tam olarak okudunuz mu?

Okudum hocam bahsedilen 4. adımı ben dün doldurdum, o aşamayı geçtim kodu kullanarak faydalanmam mümkün olur mu onu merak ettim.

Abonelik formunun 4'üncü adımında indirim kodu otomatik olarak doldurulacak yazıyor.

Hocam bende 6 ay yüzde 50 indirim kodu var turknet icin. Comnet'i iptal edip turknete geçsem aktivasyon ücreti alırlarmı.

Hocam bende 6 ay yüzde 50 indirim kodu var TurkNet icin.comnet'i iptal edip TurkNet'e geçsem aktivasyon ücreti alırlar mı?

Onu bilmiyorum maalesef.

Okudum hocam bahsedilen 4. adımı ben dün doldurdum, o aşamayı geçtim kodu kullanarak faydalanmam mümkün olur mu onu merak ettim.

Ama siz yine de TurkNet'e sorun isterseniz tam olarak bilmiyorum.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…