59 gündür Comnet kullanıyorum. Bahsedilen 90 günden önce ISS değiştirilemez olaylarına pek hakim değilim. Değiştirmenin bir tekniği var mı? Nasıl yapılır?
59 gündür Comnet kullanıyorum. Bahsedilen 90 günden önce ISS değiştirilemez olaylarına pek hakim değilim. Değiştirmenin bir tekniği var mı? Nasıl yapılır?
Hepimizin günü hayırlı olsun. Biliyorsunuz ki Comnet iflas etti. Bu durumda Türknet ile bir işbirliği yapıldı ve yeni aboneler COMNETOZEL2024 kodu ile 2 ay ücretsiz internet kullanacaklar. Yapılan duyuruyu sürprizbozana ekliyorum.
ben dün geçiş başvurusu yaptım ancak resimdeki ekranda bekliyorum acaba daha ne kadar bekletirler bugün internet komple kesildi, ve ayrıca comnetozel2024 kodundan yararlanabilir miyim acaba ben de
Ben dün geçiş başvurusu yaptım ancak resimdeki ekranda bekliyorum acaba daha ne kadar bekletirler bugün internet komple kesildi, ve ayrıca comnetozel2024 kodundan yararlanabilir miyim acaba ben de.