Comnet'te 70 Mbps internette 9 Mbps alınabiliyor

onlywatche

Megapat
Merhaba, birkaç gündür Comnet'te almam gereken hızın çok daha azını alıyorum. Önceden 70 mbps civarında hız alırken şimdi 8-9 mpbs hızlarını geçmiyor internet hızım. Sorun benden mi kaynaklı bilmiyorum. Aşağıya DSL bilgilerini bırakıyorum, anlayan arkadaşlar cevaplar ise sevinirim.
Not: İnternet hızı bir anda böyle oldu.

Son düzenleme:
VDSL kullanıyorsanız çok saçma. ISS'inizi bir arayıp danışın.

Hocam 70Mbps alırken 8-9Mbit alırsınız. 1Mbit 8Mbps. Yani hatalı yazdığınızı dünüyüyorum çünkü 70Mbit uçuk 560Mbpsye denk.

VDSL kullanıyorum.

Ne dediğinizi tam anlayamadım hocam?
Açılımı Mega Bits Per Second olan bu kavram 1 saniyede aktarılan veri sayısının mega bit cinsinden ifade edilişidir. Megabit, 125 KB’a (kilobyte) denk gelmektedir. Yani 1 saniyede 125 KB veri aktarımına 1 Mbps denir.

Şimdi anladım hocam. 70 mbps alıyorum normalde. fakat speedtestte 7-8 mbps'yi geçmiyor yanlış yazmışım kusura bakmayın.

Speedtest yapar mısın ?
Speedtest sonucu:

Hocam konuyla alakasız iPad 10. nesil alınır mı ders ve not tutmak için arada sırada Youtube vb.

Ping çok fazla.
Hocam pingim 70 mbps alırken de böyleydi. Ankara da oturuyorum Ankara sunucusuna 15 ping istanbul sunucusuna 14 ping atıyor nasıl bir şey bende anlamadım onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…