Comnet'ten yapılan geçişlerin ücreti iade edilecek mi?

Anladım teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim.O nedenle icraya başvurdum ama harcama itirazı yapmak aklıma gelmedi banka iade etmez diye.Onuda deniyeyim ben.

Anladım teşekkür ederim bende aynı fikirdeyim.O nedenle icraya başvurdum ama harcama itirazı yapmak aklıma gelmedi banka iade etmez diye.Onuda deniyeyim ben.
Kesinlikle bankaya harcama itirazında bulunun. İtirazda ödeme dekontu ve Comnet faturasını da dahil edin. Ben de paramı böyle almayı beklemiyordum ama çok zahmetsiz bir şekilde almış oldum.

Kesinlikle bankaya harcama itirazında bulunun. İtirazda ödeme dekontu ve Comnet faturasını da dahil edin. Ben de paramı böyle almayı beklemiyordum ama çok zahmetsiz bir şekilde almış oldum.
Şimdi netten gördüştüm itiraz için ;
İnternet Destek Uzmanı : Harcama itirazı için banka üzerinden son 120 gün içerisinde yapılan harcamalar için alınabilmektedir. .Bu süreç geçtiği için banka üzerinden itiraz kaydır alınamıyor.
diye döndüler bana. Sizin örneği verdim; başka banka müşterileri aylar sonra itiraz edip tutarlarını geri almışlar dedim. Ben ykb müşterisiyim.Siz hangi bankadan harcama itirazı yaptınız acaba?

Enpara'dan yapmıştım ben. Muhtemelen müşteri temsilcisi uğraşmak istememiş olabilir. Attığım mailin kopyası ekte. Ben Mayıs gibi hatırlıyordum ama harcama itirazını 2 Haziran'da yapmışım, itiraz da Temmuz'un başında sonuçlanıp para iadesi yapılmış. Umarım siz de paranızı kolayca alabilirsiniz.

Dosya Ekleri

• Ekran görüntüsü 2025-10-31 222854.png
    156,4 KB · Görüntüleme: 5
Cevap için teşekkür ederim.Ptesi temsilcimle görüşeceğim.Sağolun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…