Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.478 Makaleler 42 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #1 Merhaba. Bugün bilgisayarımı Comodo Cleaning Essentials ile tarattım. 2 tane Rootkit.HiddenFile buldu. Bunlar false-positive mi?
Merhaba. Bugün bilgisayarımı Comodo Cleaning Essentials ile tarattım. 2 tane Rootkit.HiddenFile buldu. Bunlar false-positive mi?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 18 Mayıs 2021 #2 Dosyayı görmeden bir şey söyleyemeyiz. Malwarebytes gibi bir alternatif ile tekrar taratmayı tercih edebilirsiniz.
Dosyayı görmeden bir şey söyleyemeyiz. Malwarebytes gibi bir alternatif ile tekrar taratmayı tercih edebilirsiniz.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.478 Makaleler 42 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #3 LastPlayer dedi: Dosyayı görmeden bir şey söyleyemeyiz. Malwarebytes gibi bir alternatif ile tekrar taratmayı tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur fakat programın belirttiği konumda o isimdeki dosyaları bulamıyorum. Gizli öğeleri göster seçeneği açık.
LastPlayer dedi: Dosyayı görmeden bir şey söyleyemeyiz. Malwarebytes gibi bir alternatif ile tekrar taratmayı tercih edebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Doğrudur fakat programın belirttiği konumda o isimdeki dosyaları bulamıyorum. Gizli öğeleri göster seçeneği açık.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 18 Mayıs 2021 #4 Nowitzer dedi: Doğrudur fakat programın belirttiği konumda o isimdeki dosyaları bulamıyorum. Gizli öğeleri göster seçeneği açık. Genişletmek için tıkla... Karantinaya alınmıştır muhtemelen. Eğer işiniz yarayan bir şey değilse problem olmaz.
Nowitzer dedi: Doğrudur fakat programın belirttiği konumda o isimdeki dosyaları bulamıyorum. Gizli öğeleri göster seçeneği açık. Genişletmek için tıkla... Karantinaya alınmıştır muhtemelen. Eğer işiniz yarayan bir şey değilse problem olmaz.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.478 Makaleler 42 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #5 LastPlayer dedi: Karantinaya alınmıştır muhtemelen. Eğer işinize yarayan bir şey değilse problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne işe yaradığını bilmiyorum. Önemsiz bir şeyse uygula tuşuna basacağım Comodo'dan.
LastPlayer dedi: Karantinaya alınmıştır muhtemelen. Eğer işinize yarayan bir şey değilse problem olmaz. Genişletmek için tıkla... Hocam ne işe yaradığını bilmiyorum. Önemsiz bir şeyse uygula tuşuna basacağım Comodo'dan.
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 18 Mayıs 2021 #6 Nowitzer dedi: Hocam ne işe yaradığını bilmiyorum. Önemsiz bir şeyse uygula tuşuna basacağım Comodo'dan. Genişletmek için tıkla... Log dosyasında silebilirsiniz. Comodo yerine Malwarebytes(Virüs Tarama) veya Bitdefender(Aktif Koruma) kullanmanızı öneririm.
Nowitzer dedi: Hocam ne işe yaradığını bilmiyorum. Önemsiz bir şeyse uygula tuşuna basacağım Comodo'dan. Genişletmek için tıkla... Log dosyasında silebilirsiniz. Comodo yerine Malwarebytes(Virüs Tarama) veya Bitdefender(Aktif Koruma) kullanmanızı öneririm.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.478 Makaleler 42 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #7 LastPlayer dedi: Log dosyası silebilirsiniz. Comodo yerine Malwarebytes(Virüs Tarama) veya Bitdefender(Aktif Koruma) kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten Comodo'yu kullanmıyorum. Tek seferlik Cleaning Essentials ile taradım. Aktif koruma olarak Kaspersky Total Security kullanıyorum. İnternette Windows Update ile ilgili bir şeyler olduğunu söylüyor, silsem sorun olmaz değil mi?
LastPlayer dedi: Log dosyası silebilirsiniz. Comodo yerine Malwarebytes(Virüs Tarama) veya Bitdefender(Aktif Koruma) kullanmanızı öneririm. Genişletmek için tıkla... Zaten Comodo'yu kullanmıyorum. Tek seferlik Cleaning Essentials ile taradım. Aktif koruma olarak Kaspersky Total Security kullanıyorum. İnternette Windows Update ile ilgili bir şeyler olduğunu söylüyor, silsem sorun olmaz değil mi?
LastPlayer Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 9 Temmuz 2019 Mesajlar 2.312 Makaleler 2 Çözümler 46 Yer VSCode 18 Mayıs 2021 #8 Nowitzer dedi: Zaten Comodo'yu kullanmıyorum. Tek seferlik Cleaning Essentials ile taradım. Aktif koruma olarak Kaspersky Total Security kullanıyorum. İnternette Windows Update ile ilgili bir şeyler olduğunu söylüyor, silsem sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Logs dosyası olarak gözüküyor problem olmaz. Her ihtimale karşı sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.
Nowitzer dedi: Zaten Comodo'yu kullanmıyorum. Tek seferlik Cleaning Essentials ile taradım. Aktif koruma olarak Kaspersky Total Security kullanıyorum. İnternette Windows Update ile ilgili bir şeyler olduğunu söylüyor, silsem sorun olmaz değil mi? Genişletmek için tıkla... Logs dosyası olarak gözüküyor problem olmaz. Her ihtimale karşı sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz.
Nowitzer Gigapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı Katılım 23 Kasım 2015 Mesajlar 8.478 Makaleler 42 Çözümler 29 18 Mayıs 2021 #9 LastPlayer dedi: Logs dosyası olarak gözüküyor problem olmaz. Her ihtimale karşı sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kaldıracağım. Sağolun.
LastPlayer dedi: Logs dosyası olarak gözüküyor problem olmaz. Her ihtimale karşı sistem geri yükleme noktası oluşturabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam kaldıracağım. Sağolun.
3 397444 Hectopat Katılım 11 Aralık 2020 Mesajlar 1.587 Makaleler 10 Çözümler 10 18 Mayıs 2021 #10 Merhaba, Comodo Cleaning Essentials ürünü zararlı yazılım bulaşmış bilgisayarları temizlemek için tasarlanmıştır. Gündelik kullanım için uygun değildir. Yanlış dosyaların silinmesine, dolayısıyla sistem istikrarsızlığına sebep olabilir.
Merhaba, Comodo Cleaning Essentials ürünü zararlı yazılım bulaşmış bilgisayarları temizlemek için tasarlanmıştır. Gündelik kullanım için uygun değildir. Yanlış dosyaların silinmesine, dolayısıyla sistem istikrarsızlığına sebep olabilir.