N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Mayıs 2022 #51 Prime777 dedi: Comodo çok hafif. Genişletmek için tıkla... İyi korur mu hocam. Koruması nasıldır? Baya özellik varmış güvenlik duvarı felan?
Prime777 dedi: Comodo çok hafif. Genişletmek için tıkla... İyi korur mu hocam. Koruması nasıldır? Baya özellik varmış güvenlik duvarı felan?
Prime777 Yottapat! Katkıda Bulunan Kek günü Çözüme Giden Yol Mesaj Sayısında Ender Kişilerdensiniz! İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Aralık 2020 Mesajlar 32.640 Makaleler 54 Çözümler 412 Daha fazla Sistem Özellikleri PC: Intel Core i5-12400F | ASUS Dual RX 6600 | ASUS Prime H610M-K D4 | XPG Gammix D30 2x8 RAM | WD SN570 500GB | FSP Hydro K Pro 500W 80+ | Vento VG10F GIGABYTE G24F-2 | Logitech G213 Prodigy | ATK A9 Dragonfly | QP Honeycomb Mousepad | Windows 11 24H2. Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 29 Mayıs 2022 #52 Noodleyiyenkel dedi: İyi korur mu hocam, koruması nasıldır? Bayağı özellik varmış güvenlik duvarı falan? Genişletmek için tıkla... İnternetten her şey indirmiyorsan gayet iyi korur, özellikleri açık. Güvenlik duvarı katı ve iyi.
Noodleyiyenkel dedi: İyi korur mu hocam, koruması nasıldır? Bayağı özellik varmış güvenlik duvarı falan? Genişletmek için tıkla... İnternetten her şey indirmiyorsan gayet iyi korur, özellikleri açık. Güvenlik duvarı katı ve iyi.
Dwnity Hectopat Katılım 10 Şubat 2021 Mesajlar 467 31 Mayıs 2022 #53 Avast ile para vermeden hiçbir şey yapamıyorsunuz Comodo önerimdir.
N Noodleyiyenkel Centipat Katılım 17 Temmuz 2021 Mesajlar 874 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #54 Dwnity dedi: Avast ile para vermeden hiçbir şey yapamıyorsunuz Comodo önerimdir. Genişletmek için tıkla... Comodo yükleyince bilgisayarımda istem dışı hareketler oldu kendi kendine dosya kopyaladı. Avast en iyisi. Sanırım comodo virüs içeriyor.
Dwnity dedi: Avast ile para vermeden hiçbir şey yapamıyorsunuz Comodo önerimdir. Genişletmek için tıkla... Comodo yükleyince bilgisayarımda istem dışı hareketler oldu kendi kendine dosya kopyaladı. Avast en iyisi. Sanırım comodo virüs içeriyor.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #55 Noodleyiyenkel dedi: Comodo yükleyince bilgisayarımda istem dışı hareketler oldu kendi kendine dosya kopyaladı. Avast en iyisi. Sanırım Comodo virüs içeriyor. Genişletmek için tıkla... Bin kez söyledim dinlemedin Comodo bilinmiyor ve güvenilirliği kesin değil.
Noodleyiyenkel dedi: Comodo yükleyince bilgisayarımda istem dışı hareketler oldu kendi kendine dosya kopyaladı. Avast en iyisi. Sanırım Comodo virüs içeriyor. Genişletmek için tıkla... Bin kez söyledim dinlemedin Comodo bilinmiyor ve güvenilirliği kesin değil.
Yavuz_Çetin Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Ekim 2020 Mesajlar 13.647 Makaleler 10 Çözümler 59 Yer Konya, Selçuklu Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #56 Geçer zaten. Buna birşey demiyorum. Ama Malwarebytes ile sadece tarama yaparsınız. Tam zamanlı bir koruma olmadığı için anti virüs sayılmaz.
Geçer zaten. Buna birşey demiyorum. Ama Malwarebytes ile sadece tarama yaparsınız. Tam zamanlı bir koruma olmadığı için anti virüs sayılmaz.
Talhas_z5z Hectopat Katılım 1 Mayıs 2021 Mesajlar 796 Çözümler 1 Yer Mardin Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Mayıs 2022 #57 Yavuz_Çetin dedi: Geçer zaten. Buna bir şey demiyorum. Ama Malwarebytes ile sadece tarama yaparsınız. Tam zamanlı bir koruma olmadığı için anti virüs sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru tam sürümü satın alırsanız buna erişebilirsiniz.
Yavuz_Çetin dedi: Geçer zaten. Buna bir şey demiyorum. Ama Malwarebytes ile sadece tarama yaparsınız. Tam zamanlı bir koruma olmadığı için anti virüs sayılmaz. Genişletmek için tıkla... Doğru tam sürümü satın alırsanız buna erişebilirsiniz.