Compact tenkeyless klavye tavsiyesi

tenuem

Hectopat
Aradığım klavye türü kompakt, tenkeyless klavyeler, (örneğin; HyperX alloy FPS Pro ve HyperX alloy Origins Core tarzı compact tenkeyless klavyeler arıyorum.) HyperX klavyeler Türkiye'de hiçbir yerde stoğunu bulamadım ancak en yakın bu klavyeyi bulabildim tenkeyless (numpadsiz klavye) olarak. Eğer bildiğiniz farklı model vesaire varsa söylerseniz çok sevinirim.

Beğendiğim tarzda klavyeler;
- COUGAR PURI TKL RGB - Mechanical Gaming Keyboard - COUGAR
- Alloy Origins Core Sayısal Tuş Takımı Bulunmayan Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX
- Alloy FPS Mekanik Oyun Klavyesi | HyperX

Son düzenleyen: Moderatör:
Bütçeniz nedir bilmiyorum ancak Alloy Origins Core, Logitech G Pro X TKL veya Apex 7 alabilirsiniz. Daha küçük klavye isterseniz yurtdışında çok popüler olan Duck One 2 Mini / One Mecha Mini alabilirsiniz. Bu klavyeler %60 olarak geçer ve TKL klavyelerden daha küçüktür. Kablosuz isterseniz Anne Pro 2' ye bakbilirsiniz.

Hocam Alloy Origins Core ve Logitech G Pro X TKL klavyelerini Türkiye'de hiçbir yerde bulamadım. Apex klavyeleri ise bana çok pahalı geliyor bütçemin 900 tl ye kadar yolu var. %60 klavyelerde yön tuşları olmadığı için onları çok düşünmüyorum fakat %70 klavye diye geçen yön tuşları olan klavyeleri yurtdışı kaynaklı sitelerde buldum fakat nereden alacağımı pek bilemedim. Yurt dışı kaynaklı önerdiğiniz bir alışveriş sitesi var mıdır?

Amazon.com ya da Amazon.de sitelerinden alışveriş yapabilirsiniz. En güvenilir yurtdışı alışveriş siteleridir. Onun haricinde yine güvenilir ve Türkiye'ye gönderimi olan Newegg sitesine de bakabilirsiniz. Buralardan alışveriş yapmanız daha sağlıklı olur.

Az önce amazondan aynı çeşit klavyelere bakıyordum. Bu günlerde ürünün elime ulaşması sıkıntı olur mu acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…