xOkeanosL Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 150 5 Temmuz 2022 #1 DLC almama gerek var mı ya da hangi DLC'leri alayım? Ayrıca şu oyunlari almayı düşünüyorum. Dosya Ekleri Screenshot_20220705-193418_Steam.jpg 39,8 KB · Görüntüleme: 127
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Temmuz 2022 #2 British Forces ve Western Front Armies DLC'lerini alabilirsin.
xOkeanosL Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 150 5 Temmuz 2022 #3 ItsAllGoodman dedi: British Forces ve Western Front Armies DLC'lerini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bu alınmalı mı peki?
ItsAllGoodman dedi: British Forces ve Western Front Armies DLC'lerini alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bu alınmalı mı peki?
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Temmuz 2022 #4 xOkeanosL dedi: Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bu alınmalı mı peki? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu campaign istiyorsan alabilirsin.
xOkeanosL dedi: Company of Heroes 2 - Ardennes Assault bu alınmalı mı peki? Genişletmek için tıkla... Tek oyunculu campaign istiyorsan alabilirsin.
xOkeanosL Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 150 5 Temmuz 2022 #5 ItsAllGoodman dedi: Tek oyunculu campaign istiyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Men of war assault squad 2 bu oyunu hiç oynadın mı? Oynadıysan önerir misin?
ItsAllGoodman dedi: Tek oyunculu campaign istiyorsan alabilirsin. Genişletmek için tıkla... Men of war assault squad 2 bu oyunu hiç oynadın mı? Oynadıysan önerir misin?
bados123 Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Temmuz 2018 Mesajlar 14.033 Makaleler 18 Çözümler 63 Yer İzmir 5 Temmuz 2022 #6 Güzel bir oyundur, ama önceliğini CoH 2 ek paketlerine ver. 3 tane ordu paketi var, onları al.
ItsAllGoodman Petapat Katkıda Bulunan Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Ağustos 2020 Mesajlar 22.215 Makaleler 3 Çözümler 194 5 Temmuz 2022 #7 xOkeanosL dedi: Men of war assault Squad 2 bu oyunu hiç oynadın mı? Oynadıysan önerir misin? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım. Bir fikrim yok. Ama CoH 2 çok güzel oyundur. Kesinlike tavsiye ederim.
xOkeanosL dedi: Men of war assault Squad 2 bu oyunu hiç oynadın mı? Oynadıysan önerir misin? Genişletmek için tıkla... Hiç oynamadım. Bir fikrim yok. Ama CoH 2 çok güzel oyundur. Kesinlike tavsiye ederim.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 5 Temmuz 2022 #8 Bütün DLC ler şart. Campaign tavsiye etmiyorum güzel değil. 3 devleti alırsan hepsinin de bir kaç komutanını alman lazım.
Bütün DLC ler şart. Campaign tavsiye etmiyorum güzel değil. 3 devleti alırsan hepsinin de bir kaç komutanını alman lazım.
xOkeanosL Hectopat Katılım 16 Ekim 2021 Mesajlar 150 5 Temmuz 2022 #9 443652 dedi: Bütün DLC ler şart. Campaign tavsiye etmiyorum güzel değil. 3 devleti alırsan hepsinin de bir kaç komutanını alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hangileri mesela? Şuanlık hepsini alamam daha çok önemli olanları alayım.
443652 dedi: Bütün DLC ler şart. Campaign tavsiye etmiyorum güzel değil. 3 devleti alırsan hepsinin de bir kaç komutanını alman lazım. Genişletmek için tıkla... Hangileri mesela? Şuanlık hepsini alamam daha çok önemli olanları alayım.
4 443652 Hectopat Katılım 30 Mart 2021 Mesajlar 5.491 Çözümler 15 5 Temmuz 2022 #10 xOkeanosL dedi: Hangileri mesela? Şuanlık hepsini alamam daha çok önemli olanları alayım. Genişletmek için tıkla... Her devlette bir tane general şart oyun içinden in game shopdan alıyorsun. Komutanlar ise Britanya da; Churchill crocidile olan her komutanı alabilirsin. Oberkomando West te ise almana gerek yok. Amerika da ise Sherman Easy Eight olan komutan şart.
xOkeanosL dedi: Hangileri mesela? Şuanlık hepsini alamam daha çok önemli olanları alayım. Genişletmek için tıkla... Her devlette bir tane general şart oyun içinden in game shopdan alıyorsun. Komutanlar ise Britanya da; Churchill crocidile olan her komutanı alabilirsin. Oberkomando West te ise almana gerek yok. Amerika da ise Sherman Easy Eight olan komutan şart.