M Mehmethan213 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 140 25 Şubat 2021 #1 Company of Heroes 2 oynayacak birilerini arıyorum oyunda çok bilgili değilim ortalama biriyim oynamak isterseniz Steam Community :: [TCAK]Mehmethan ekleyebilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 25 Şubat 2021
Company of Heroes 2 oynayacak birilerini arıyorum oyunda çok bilgili değilim ortalama biriyim oynamak isterseniz Steam Community :: [TCAK]Mehmethan ekleyebilirsiniz.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #2 O tür oyunlar maalesefki çoğunlukla arkadaşlar arası ayda yılda 1 giriliyor. Kendim bir Age Of Empires hayranı olarak oynayacak arkadaş bulamıyorum.
O tür oyunlar maalesefki çoğunlukla arkadaşlar arası ayda yılda 1 giriliyor. Kendim bir Age Of Empires hayranı olarak oynayacak arkadaş bulamıyorum.
M Mehmethan213 Hectopat Katılım 16 Haziran 2020 Mesajlar 140 25 Şubat 2021 #3 Schentienel dedi: O tür oyunlar maalesefki çoğunlukla arkadaşlar arası ayda yılda 1 giriliyor. Kendim bir Age of Empires hayranı olarak oynayacak arkadaş bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her gün oynuyorum ama bazen gelen yabancılar çok kanser oluyor.
Schentienel dedi: O tür oyunlar maalesefki çoğunlukla arkadaşlar arası ayda yılda 1 giriliyor. Kendim bir Age of Empires hayranı olarak oynayacak arkadaş bulamıyorum. Genişletmek için tıkla... Her gün oynuyorum ama bazen gelen yabancılar çok kanser oluyor.
Schentienel Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 23 Nisan 2020 Mesajlar 3.019 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Şubat 2021 #4 Mehmethan213 dedi: Her gün oynuyorum ama bazen gelen yabancılar çok kanser oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben mesela rush atmaktan nefret eden bir insanım. Treaty oynuyorum onda da insanlar çıkıyorlar maalesef.
Mehmethan213 dedi: Her gün oynuyorum ama bazen gelen yabancılar çok kanser oluyor. Genişletmek için tıkla... Ben mesela rush atmaktan nefret eden bir insanım. Treaty oynuyorum onda da insanlar çıkıyorlar maalesef.