A aliefemetin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 59 16 Ekim 2020 #1 Soru başlıktaki gibi. Company of Heroes 2 oyunu için düzgün Türkçe yama var mı?
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 16 Ekim 2020 #2 Company of Heroes 2 %100 Türkçe Yama TÜRKÇE YAMAYI İNDİR - 1 oyunceviri.net Company of Heroes 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Company of Heroes 2 için tamamen Türçeleştirilmiş yama paketi. turkce-yama.com Artı 0 Eksi
Company of Heroes 2 %100 Türkçe Yama TÜRKÇE YAMAYI İNDİR - 1 oyunceviri.net Company of Heroes 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Company of Heroes 2 için tamamen Türçeleştirilmiş yama paketi. turkce-yama.com
KS KS A aliefemetin Hectopat Katılım 12 Ekim 2020 Mesajlar 59 16 Ekim 2020 #3 Viktor Reznov dedi: Company of Heroes 2 %100 Türkçe Yama TÜRKÇE YAMAYI İNDİR - 1 oyunceviri.net Company of Heroes 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Company of Heroes 2 için tamamen Türçeleştirilmiş yama paketi. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Yama çalıştı ancak birçok dosyanın Türkçe hali yok. No key şeklinde gözüküyor. Artı 0 Eksi
Viktor Reznov dedi: Company of Heroes 2 %100 Türkçe Yama TÜRKÇE YAMAYI İNDİR - 1 oyunceviri.net Company of Heroes 2 Türkçe Yama | Turkce-yama.com Company of Heroes 2 için tamamen Türçeleştirilmiş yama paketi. turkce-yama.com Genişletmek için tıkla... Yama çalıştı ancak birçok dosyanın Türkçe hali yok. No key şeklinde gözüküyor.
Viktor Reznov Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 24 Ağustos 2018 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 Yer Vorkuta 16 Ekim 2020 #4 aliefemetin dedi: Yama çalıştı ancak birçok dosyanın Türkçe hali yok. No key şeklinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun sürümü ile Türkçe yama sürümünün uyumlu olmamasından dolayı olabilir, emin değilim. Düzgün bir yaması yok, ben bulamadım veya. Artı 0 Eksi
aliefemetin dedi: Yama çalıştı ancak birçok dosyanın Türkçe hali yok. No key şeklinde gözüküyor. Genişletmek için tıkla... Oyunun sürümü ile Türkçe yama sürümünün uyumlu olmamasından dolayı olabilir, emin değilim. Düzgün bir yaması yok, ben bulamadım veya.