M Mert Demir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 174 Makaleler 1 27 Ocak 2014 #1 Geçen Sene COH O.F Aldıydım. 1. PC me kurdum sonra bilgisayar değiştirdik 2.pcye de kurdum sorun yoktu. Şimdi kurulum yapmak istiyorum bana böyle bir hata gösteriyor. Sebebi nedir sizce ? DirectX Yüklenirken Hata Veriyor.
Geçen Sene COH O.F Aldıydım. 1. PC me kurdum sonra bilgisayar değiştirdik 2.pcye de kurdum sorun yoktu. Şimdi kurulum yapmak istiyorum bana böyle bir hata gösteriyor. Sebebi nedir sizce ? DirectX Yüklenirken Hata Veriyor.
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 27 Ocak 2014 #2 Paket bozuk diyor. Yani DVD çizilmiş. Kodunuz varsa Steam'den etkinleştirmeyi deneyin.
M Mert Demir Hectopat Katılım 27 Ağustos 2013 Mesajlar 174 Makaleler 1 27 Ocak 2014 #3 D&R Dan Aldıydım. Steamdan etkinleştirebilir miyim ?
son_goku Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 23 Temmuz 2012 Mesajlar 4.981 Makaleler 12 Yer İzmit Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Ocak 2014 #4 Mert Demir dedi: D&R Dan Aldıydım. Steamdan etkinleştirebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Keyi girerek etkinleştirebilirsiniz.
Mert Demir dedi: D&R Dan Aldıydım. Steamdan etkinleştirebilir miyim ? Genişletmek için tıkla... Keyi girerek etkinleştirebilirsiniz.