Samet07 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 362 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb Cinsiyet Erkek 9 Aralık 2023 #1 Merhaba. Daha önceden lightstorew pişmanım ve stayfitten compression shirt aldım ve başka compression shirtlerde istiyorum ama gereksiz pahalı. Amazon'dan ya da başla mağazalardan compression shirt alan ve memnun kalan varsa atabilir mi?
Merhaba. Daha önceden lightstorew pişmanım ve stayfitten compression shirt aldım ve başka compression shirtlerde istiyorum ama gereksiz pahalı. Amazon'dan ya da başla mağazalardan compression shirt alan ve memnun kalan varsa atabilir mi?
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.071 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Aralık 2023 #2 Aliexpressden günümüzde popüler olan spiderman logolu compressionlardan alabilirsin. Satanların hepsi zaten oradan alıyor Türkiye'de satıyor.
Aliexpressden günümüzde popüler olan spiderman logolu compressionlardan alabilirsin. Satanların hepsi zaten oradan alıyor Türkiye'de satıyor.
Samet07 Hectopat Katılım 23 Mayıs 2021 Mesajlar 362 Daha fazla Sistem Özellikleri ryzen 5 5500 rtx 3060 12gb Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #3 ard50500 dedi: AliExpress'den günümüzde popüler olan Spider-Man logolu compressionlardan alabilirsin. Satanların hepsi zaten oradan alıyor Türkiye'de satıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı falan bayağı uygun tutuluyor AliExpress'de o yüzden içimde bir şüphe oluyor
ard50500 dedi: AliExpress'den günümüzde popüler olan Spider-Man logolu compressionlardan alabilirsin. Satanların hepsi zaten oradan alıyor Türkiye'de satıyor. Genişletmek için tıkla... Fiyatı falan bayağı uygun tutuluyor AliExpress'de o yüzden içimde bir şüphe oluyor
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 569 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Aralık 2023 #4 instagram : Stayfitwears olması lazım. Hep oradan alıyorum kaliteli ve düzgün oluyor.
ard50500 Hectopat Katılım 31 Temmuz 2022 Mesajlar 2.071 Makaleler 2 Çözümler 4 10 Aralık 2023 #5 Samet07 dedi: Fiyatı falan bayağı uygun tutuluyor AliExpress'de o yüzden içimde bir şüphe oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten senin aldığın instagram sayfaları nerden alıyo sanıyorsun ya dhgate yada aliexpressden.
Samet07 dedi: Fiyatı falan bayağı uygun tutuluyor AliExpress'de o yüzden içimde bir şüphe oluyor Genişletmek için tıkla... Hocam zaten senin aldığın instagram sayfaları nerden alıyo sanıyorsun ya dhgate yada aliexpressden.