semihozel22 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2017 Mesajlar 2.152 Makaleler 1 Çözümler 4 8 Aralık 2018 #11 honolulu dedi: Sözünüzün üzerine Compusa mıdır nedir onun siparişini iptal edip Vento'u satın aldım. Umarım GTX 750Ti sığar içine Genişletmek için tıkla... Satıcıya mesaj atıp kasa hala duruyor mu diye sordunuz mu? 750 Ti sığacaktır içine.
honolulu dedi: Sözünüzün üzerine Compusa mıdır nedir onun siparişini iptal edip Vento'u satın aldım. Umarım GTX 750Ti sığar içine Genişletmek için tıkla... Satıcıya mesaj atıp kasa hala duruyor mu diye sordunuz mu? 750 Ti sığacaktır içine.
H honolulu Megapat Katılım 7 Ocak 2017 Mesajlar 791 Çözümler 4 Yer Şanlıurfa Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek öğretmen 8 Aralık 2018 #12 semihozel22 dedi: Satıcıya mesaj atıp kasa hala duruyor mu diye sordunuz mu? 750 Ti sığacaktır içine. Genişletmek için tıkla... Evet satıcıyla konuştum yaklaşık 100 adet varmış Çok teşekkür ederim.
semihozel22 dedi: Satıcıya mesaj atıp kasa hala duruyor mu diye sordunuz mu? 750 Ti sığacaktır içine. Genişletmek için tıkla... Evet satıcıyla konuştum yaklaşık 100 adet varmış Çok teşekkür ederim.