S SPHINXX Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 120 6 Ocak 2021 #1 Merhaba, comsis bilgisayara kulaklık gönderdim iade için. İade alabilen ya da servise ürün gönderen oldu mu bilgilendirir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 6 Ocak 2021
Merhaba, comsis bilgisayara kulaklık gönderdim iade için. İade alabilen ya da servise ürün gönderen oldu mu bilgilendirir misiniz?
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #2 hocam ben göndermiştim mousemi bir hafta sonra geri almıştım.
S SPHINXX Hectopat Katılım 12 Kasım 2019 Mesajlar 120 6 Ocak 2021 #3 Qincell dedi: hocam ben göndermiştim mousemi bir hafta sonra geri almıştım. Genişletmek için tıkla... İade olarak hocam doğrumu? Kulaklık benimki mikrofonunda fena dipses var sesimden cok. Ses kartıyla denedim sorun aynı.
Qincell dedi: hocam ben göndermiştim mousemi bir hafta sonra geri almıştım. Genişletmek için tıkla... İade olarak hocam doğrumu? Kulaklık benimki mikrofonunda fena dipses var sesimden cok. Ses kartıyla denedim sorun aynı.
Qincell Hectopat Katılım 15 Ekim 2020 Mesajlar 843 Makaleler 1 Çözümler 8 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Kadın 6 Ocak 2021 #4 yok hocam ben servis verdim