Oyun Conan Exiles 30TL!

neqetria

Kilopat
Makaleler
2

Oyunu almayı düşünenlere 30₺ gibi bir fiyata kesinlikle öneririm arkadaşlar. Eğlenceli bir oyun ama combat mantığını halen anlayabilmiş değilim. Kesinlikle arkadaşlarınızla oynayın. Tırmanma vs. mekanikleri var. Haritası büyük, ve sanırım multi & singleplayer olmasına rağmen her karakterin hikayesi aynı ve bitirebiliyorsunuz. Rust'ın silahsız ve daha fazla npcli hali denebilir. İsterseniz NPC'leri bayıltıp köleniz yapabiliyorsunuz. Third person ve first person modu arasında geçişleri var. DLC'lerle Ark gibi oluyor aynı.

Kendi sunucunuzda oynayacaksanız Nudity'i açmayı unutmayın

Zamlanma ihtimali olan oyunlardan birisidir, alınmasını tavsiye ederim.

Hatırlatma olarak paylaşayım dedim güzel bir hayatta kalma oyunu arıyorsanız öneririm ve yakında zamanda da zamlanacağını düşünüyorum. Bir fırsatınız varken değerlendirmekte fayda var.

Pazartesi akşam'a kadar sürüyor indirim, hayatta kalma, açık dünya oyunlarını seviyorsanız, keyif alacağınızı düşünüyorum.

Her indirimden sonra fiyatlar artıyor son zamanlarda. Seveni varsa kesinlikle almalı, sonra bir daha bu fiyattan alamayabilir.

Son düzenleme:
Dlc olmadan oynanır mı?

İndiriminden sonra zamlanması muhtemelen oyun, alın derim.

Hatırlatmak amacıyla paylaştım gerçekten güzel indirime girmiş zam gelmeden kaçırılmaması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…