Conan Exiles alınır mı?

Bundan 2-3 ay öncesinde ben bir noktaya kadar dayanabildim, sonra iade etmiştim.

Oyun ilk çıktığında çok ilgi çekici geliyordu ama o zaman nedense almamıştım. Daha sonra gelen güncellemelerden oyuncular hiç memnun olmamışlar. Şu anki haliyle para vermeye değecek bir oyun olmadığına dair bir sürü yorum var.

Oyuncuların memnuniyetsizliği de oyuna yansıyor tabiki. Hala oynayanlar var ama eskisi kadar fazla değil.

Önermem ben şahsen. Eğer benzeri bir oyun önerisi isterseniz ARK Survival Evolved öneririm. Türünün en iyi oyunlarından biri olduğunu düşünüyorum. Yanında beraber oynayacak arkadaşınız da varsa tadından yenmez.

Ark Survival var fakat arkadaşımla Online giremedik.

O sorunu ben de çok yaşadım başımı ağrıttı. İnternette eğer araştırırsanız çözüm yolunu bulabilirsiniz. Farklı dosyalar indirttiriyor kendi serverini, port'unu kurmak için. o şekilde sorun çözülüyor.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı