K Kaano4636 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2022 #1 Steam'den Conan exiles aldım yükledim oynadım sonra silmem gerekti tekrar yükledim ama kayıtlı oyunum kayıp. Nasıl geri getirebilirim?
Steam'den Conan exiles aldım yükledim oynadım sonra silmem gerekti tekrar yükledim ama kayıtlı oyunum kayıp. Nasıl geri getirebilirim?
M meto5205 Femtopat Katılım 3 Mayıs 2023 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #2 seviye 20 olmama rağmen duvar craftlayamıyorum , duvar kilidini açıyorum ama envanter bölümünde craft yapamıyorum yardım lütfen
seviye 20 olmama rağmen duvar craftlayamıyorum , duvar kilidini açıyorum ama envanter bölümünde craft yapamıyorum yardım lütfen
K Kaano4636 Hectopat Katılım 8 Haziran 2022 Mesajlar 39 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Mayıs 2023 #3 meto5205 dedi: seviye 20 olmama rağmen duvar craftlayamıyorum , duvar kilidini açıyorum ama envanter bölümünde craft yapamıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Envanterde çekiç gibi craft aleti var onunla craft yapılıyor artık
meto5205 dedi: seviye 20 olmama rağmen duvar craftlayamıyorum , duvar kilidini açıyorum ama envanter bölümünde craft yapamıyorum yardım lütfen Genişletmek için tıkla... Envanterde çekiç gibi craft aleti var onunla craft yapılıyor artık