Concerta medikinet kullanılmalı mı?

efeburada

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar bana doktorum test yaptı dikkat eksikliği hiperaktivite çıktı. Ağır basan dikkat eksikliği yani bayağı ağır basıyor. %80 gibi dikkat eksikliği %20 hiperaktivite işte. Kilo 60 boy 1,74 yaş 13 lisanslı futbol oynuyorum o yüzden ekg filan temiz. Doktor 27mg concerta başlayalım dedi. Bu 2. günüm sabah 8.00 da içtim okula gittim 1-1, 5 saat sonra biraz uyuştum dalmamı hafif etkliyor ama yine daldığım zaman farkında olmuyor. %75 eskiden %99 farkında olmuyordum ama yine de çok ciddi dalıyorum. Arkadaşım 1,77 49 kilo medikinet 20 mg salımlı tablet kullanıyor onda dalma yok ben 27 mg concertada yine dalıyorum. 36'yı vücüdum kaldırmaz bence concerta dikkat eksikliği değil hiperaktivite ilacı. Doktora danışacağım doktor 1 ay kullan ona göre ayarlayalım dedi 1 ay idare edeceğiz bakalım ondan sonra sanırım medikinet geçeriz 20 mg ya da maksimum 30 mg kullanan var mı iki ilacı da ya da birini? Yazarsa çok mutlu olurum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Hocam dikkat veya hiperaktivite ilaçlarının hepsinin Türkiye de etken maddesi metilfenidat medikinet olsun ritalin olsun concerta olsun hepsi aynı hammadde hepsi aynı sadece ritalin yavaş salınımlı olmadığı için etkisi ve yan etkisi daha fazla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…