Concord C-850 tuşları yanlış atanmış

Erosbeyh

Femtopat
Daha fazla  
Concord C-850 oyun kolumun driverini arasam da bulamadım ve Snopy'nin driverini kullanmaya başladım fakat bu sefer de FIFA 22'de tuşlar yanlış atanmıştı. X360C ile düzeltmeye çalıştım fakat X360C açılınca hata veriyor ne yapmam gerekiyor? (Windows 11 kullanıyorum)

Steam'de kütüphanenize gelip FIFA 22'ye sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra kontrolcü kısmındaki ayarları kurcayabilir misiniz? Sorununa benzer bir sorun ben de yaşamıştım. O kısmı kurcalarken topluluk şablonları, düzeni tarzında bir menüye girmiştim. Orada oyuncuların kendi düzenleyip yükledikleri kontrolcü ayarları bulunuyordu. En çok kullanılan ve isminde football, FIFA vb. yazanı seçtiğimde ise sorun düzelmişti. Deneyin eğer çözülmezse başka çözüm düşünelim.

Eğer karmaşık geldiyse anlatmak istediğim çözüm şu:

Çözüldü: God of War PC gamepad ayarları nasıl yapılır?

Steam'de kütüphanenize gelip FIFA 22'ye sağ tıklayıp özellikler dedikten sonra kontrolcü kısmındaki ayarları kurcayabilir misiniz? Sorununa benzer bir sorun ben de yaşamıştım. O kısmı kurcalarken topluluk şablonları, düzeni tarzında bir menüye girmiştim. Orada oyuncuların kendi düzenleyip yükledikleri kontrolcü ayarları bulunuyordu. En çok kullanılan ve isminde football, FIFA vb. yazanı seçtiğimde ise sorun düzelmişti. Deneyin eğer çözülmezse başka çözüm düşünelim.

Eğer karmaşık geldiyse anlatmak istediğim çözüm şu:

Çözüldü: God of War PC gamepad ayarları nasıl yapılır?

Çok teşekkür ederim sen olmasaydın kolu iade edecektim sağ ol dostum düzeldi

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı