TenBead Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #11 Kleyn dedi: Varsiyalan config ile kuruluma ekranina gelmediniz mi? Genişletmek için tıkla... öyle geliyorum
Kleyn dedi: Varsiyalan config ile kuruluma ekranina gelmediniz mi? Genişletmek için tıkla... öyle geliyorum
ReloadingData Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 8 Nisan 2014 Mesajlar 11.864 Çözümler 244 4 Ağustos 2023 #12 TenBead dedi: Öyle geliyorum Genişletmek için tıkla... Varsayılan Config ile tamamen kurun sistemi masaüstü açılana kadar.
TenBead dedi: Öyle geliyorum Genişletmek için tıkla... Varsayılan Config ile tamamen kurun sistemi masaüstü açılana kadar.
Kleyn Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 19 Temmuz 2020 Mesajlar 4.443 Makaleler 25 Çözümler 90 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #13 TenBead dedi: öyle geliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, o sekilde kurulumu gerceklestirin. Sonrasinda gerekli ayarlamarda yardimci olurum.
TenBead dedi: öyle geliyorum Genişletmek için tıkla... Tamam, o sekilde kurulumu gerceklestirin. Sonrasinda gerekli ayarlamarda yardimci olurum.
TenBead Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 84 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ağustos 2023 #14 Kleyn dedi: Tamam, o sekilde kurulumu gerceklestirin. Sonrasinda gerekli ayarlamarda yardimci olurum. Genişletmek için tıkla... SerdarEdition dedi: Varsayılan Config ile tamamen kurun sistemi masaüstü açılana kadar. Genişletmek için tıkla... Dostlar masaüstüne geldim zaten sanırım yanlış konu açtım. Şuanda ekran kartı için driver kurmaya çalışıyorum. @Kleyn Son düzenleyen: Moderatör: 10 Ağustos 2023
Kleyn dedi: Tamam, o sekilde kurulumu gerceklestirin. Sonrasinda gerekli ayarlamarda yardimci olurum. Genişletmek için tıkla... SerdarEdition dedi: Varsayılan Config ile tamamen kurun sistemi masaüstü açılana kadar. Genişletmek için tıkla... Dostlar masaüstüne geldim zaten sanırım yanlış konu açtım. Şuanda ekran kartı için driver kurmaya çalışıyorum. @Kleyn
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 36.367 Makaleler 60 Çözümler 814 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Ağustos 2023 #15 Nasıl bir hata alıyorsun ?