M Mçınar Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 461 27 Ocak 2022 #1 Resimdeki gördüğünüz hata Config kullanımı mi yanlış yoksa istenilen değer değil mi hata var? Dosya Ekleri IMG_20220127_142259.jpg 305,6 KB · Görüntüleme: 78
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #2 config isminde bir değişkenin var olmadığını iddia ediyor. Kodu komple atar mısınız?
M Mçınar Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 461 27 Ocak 2022 #3 pottie4r dedi: config isminde bir değişkenin var olmadığını iddia ediyor. Kodu komple atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam config tanımladığımız kısmı atıyorum kodlar çok uzun olduğundan paylaşamam , Tanımlanması mı yanlış?? Dosya Ekleri IMG_20220127_150143.jpg 291 KB · Görüntüleme: 66
pottie4r dedi: config isminde bir değişkenin var olmadığını iddia ediyor. Kodu komple atar mısınız? Genişletmek için tıkla... Hocam config tanımladığımız kısmı atıyorum kodlar çok uzun olduğundan paylaşamam , Tanımlanması mı yanlış??
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #4 config'i tanımladığınız yer başka bir kod parçacığı içinde. Süslü parantezlere dikkat edin.
M Mçınar Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 461 27 Ocak 2022 #5 pottie4r dedi: Config'i tanımladığınız yer başka bir kod parçacığı içinde. Süslü parantezlere dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi parantez dışında kaldığı için ama sorun şimdi. Şimdi farklı Config hatasına dönüştü Exit status 1 'Config' was not declared in this scope.
pottie4r dedi: Config'i tanımladığınız yer başka bir kod parçacığı içinde. Süslü parantezlere dikkat edin. Genişletmek için tıkla... Evet dediğiniz gibi parantez dışında kaldığı için ama sorun şimdi. Şimdi farklı Config hatasına dönüştü Exit status 1 'Config' was not declared in this scope.
pottie4r Megapat Zamanın Tanığı Katılım 9 Haziran 2016 Mesajlar 1.538 Makaleler 2 Çözümler 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ocak 2022 #6 Mçınar dedi: Evet dediğiniz gibi parantez dışında kaldığı için ama sorun şimdi. Şimdi farklı Config hatasına dönüştü Exit status 1 'Config' was not declared in this scope. Genişletmek için tıkla... Hatayı aldığınız satırın görüntüsünü alabilir miyim?
Mçınar dedi: Evet dediğiniz gibi parantez dışında kaldığı için ama sorun şimdi. Şimdi farklı Config hatasına dönüştü Exit status 1 'Config' was not declared in this scope. Genişletmek için tıkla... Hatayı aldığınız satırın görüntüsünü alabilir miyim?
M Mçınar Hectopat Katılım 5 Ağustos 2019 Mesajlar 461 27 Ocak 2022 #7 pottie4r dedi: Hatayı aldığınız satırın görüntüsünü alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hatayı dediğiniz gibi çözdüm, şimdi başka hataları çözmeye
pottie4r dedi: Hatayı aldığınız satırın görüntüsünü alabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Sağ olun hocam hatayı dediğiniz gibi çözdüm, şimdi başka hataları çözmeye