UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.822 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 1 Ocak 2019 #1 Bilgisayarı açtığımda bu uyarı belirdi. Bu dosya zararlı mıdır?
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Ocak 2019 #2 Performance Tool uygulamasını nereden edindin. Zararlı olarak nitelendirdi ise zararlıdır, temizleyin.
Performance Tool uygulamasını nereden edindin. Zararlı olarak nitelendirdi ise zararlıdır, temizleyin.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.822 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 1 Ocak 2019 #3 THE_MILLER dedi: Performance Tool uygulamasını nereden edindin. Zararlı olarak nitelendirdi ise zararlıdır, temizleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey kurmadım. Siliyorum o zaman sistem ile alakalı değilse.
THE_MILLER dedi: Performance Tool uygulamasını nereden edindin. Zararlı olarak nitelendirdi ise zararlıdır, temizleyin. Genişletmek için tıkla... Öyle bir şey kurmadım. Siliyorum o zaman sistem ile alakalı değilse.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Ocak 2019 #4 Sistem ile alakalı değil. O uygulama da zararlı zaten. Program ekle-kaldır kısmında yoksa el ile klasörü sil. Kontrol amaçlı www.malwarebytes.org ile tam tarama yap derim.
Sistem ile alakalı değil. O uygulama da zararlı zaten. Program ekle-kaldır kısmında yoksa el ile klasörü sil. Kontrol amaçlı www.malwarebytes.org ile tam tarama yap derim.
UğurDündarın Dövdüğü Adam Megapat Zamanın Tanığı Katılım 21 Aralık 2015 Mesajlar 4.822 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer Mersin 1 Ocak 2019 #5 THE_MILLER dedi: Sistem ile alakalı değil. O uygulama da zararlı zaten. Program ekle-kaldır kısmında yoksa el ile klasörü sil. Kontrol amaçlı www.malwarebytes.org ile tam tarama yap derim. Genişletmek için tıkla... Bu System Updates'ler de mi Windows ile alakalı değil? Name kısmında BitCoin Miner yazıyormuş şimdi gördüm.
THE_MILLER dedi: Sistem ile alakalı değil. O uygulama da zararlı zaten. Program ekle-kaldır kısmında yoksa el ile klasörü sil. Kontrol amaçlı www.malwarebytes.org ile tam tarama yap derim. Genişletmek için tıkla... Bu System Updates'ler de mi Windows ile alakalı değil? Name kısmında BitCoin Miner yazıyormuş şimdi gördüm.
THE_MILLER Petapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Ağustos 2013 Mesajlar 15.498 Makaleler 35 Çözümler 78 1 Ocak 2019 #6 Evet, değil. Mining zararlısı bulaşmış. Mevcut güvenlik yazılımın pek kaliteli olmadığından bu duruma şaşırmamak gerekir. Kaliteli güvenlik yazılımlarına yönelin. BitDefender, Kaspersky veya Norton gibi.
Evet, değil. Mining zararlısı bulaşmış. Mevcut güvenlik yazılımın pek kaliteli olmadığından bu duruma şaşırmamak gerekir. Kaliteli güvenlik yazılımlarına yönelin. BitDefender, Kaspersky veya Norton gibi.