Connect Game güvenilir mi?

T7Q

Picopat
Bazı forumlarda alırken ve aldıktan sonra sıkıntı yaşayan arkadaşlar olmuş, güvenilir midir? Özellikle sonradan çıkan sorunlarla ilgilenmiyorlarmış.

Site güvenilir, iade süreçleri problemli mesela kutusu açılmış ürünleri iade almıyorlar gibi. Onun dışında bizzat distribütörlüğünü yaptıkları ürünleri var mi, garanti süreçlerini nasıl ilerletiyorlar burayı bilmiyorum. Kısacası bir şey alınca eline o ürün geliyor, acmadan da iade edebiliyorsun ama kutu açıldıktan sonra iade konusu ve garanti süreçlerini hakkında yukarıda yazdım bildiklerimi.

Ben Delux faremi oradan aldım ama öncesinde mail attım kendilerine, şüphe duyduğumu söyledim. Hemen geri dönüş yaptılar, bazı müşteriler ürünün garantisinin bitimine 2 ay kala üründe kusur var diye sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorlar dedi. Art niyetli çok girişim olduğunu belirtti. Ama üründe kusur varsa ürünü değiştirme veya para iadesi yapıyorlar. Genelde yurtdışında ithal ürünler olduğundan teknik servis gibi bir imkan olmuyor bu ve benzeri birçok sitede. Yapılıyorsa da çok ciddi tamirler olmuyor. Ciddi bozuk ürünler direkt değişim veya para iadesi sürecine giriyor. Ambalajı açılan ürünü de keyfen iade etmenize müsaade etmiyorlar. Ambalajı açık ürünü tekrar satışa sunma gibi bir politikaları olmadığından ancak bir kusuru ayıbı varsa ürünün yardımcı oluyorlar yani.

Ben Delux faremi oradan aldım ama öncesinde mail attım kendilerine, şüphe duyduğumu söyledim. Hemen geri dönüş yaptılar, bazı müşteriler ürünün garantisinin bitimine 2 ay kala üründe kusur var diye sıfırıyla değiştirmeye çalışıyorlar dedi. Art niyetli çok girişim olduğunu belirtti. Ama üründe kusur varsa ürünü değiştirme veya para iadesi yapıyorlar. Genelde yurtdışında ithal ürünler olduğundan teknik servis gibi bir imkan olmuyor bu ve benzeri birçok sitede. Yapılıyorsa da çok ciddi tamirler olmuyor. Ciddi bozuk ürünler direkt değişim veya para iadesi sürecine giriyor. Ambalajı açılan ürünü de keyfen iade etmenize müsaade etmiyorlar. Ambalajı açık ürünü tekrar satışa sunma gibi bir politikaları olmadığından ancak bir kusuru ayıbı varsa ürünün yardımcı oluyorlar yani.
Hocam dedikleri dümen. Bi çok insanın daha ilk günden kusurlu gelen ürünlerini iade almamışlar araştırdım bende bir şey alacaktım. Kargo paralarını kusurlu ürün gönderdikleri insanlara ödetmişler. Orjinal kutlu giden ürünleri içlerinde mağaza açtıkları sitelere kutusuz geldi red ediyoruz diye resimlemişler. Sağlam giden kutuları deforme edip kusurlu geldi almayız demişler. Hatta gördüğüm en vahimi. Bi mouse garantiye gitmiş adamın mousesine giriş seviye switch takıp orjinal parça ile birebir değiştirildi kullanın demişler çocuk 5 ay sonra temizlemek için içini açınca fark ediyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı