Connectgame güvenilir mi?

pLowstoneK

Megapat
Daha fazla  
1200 TL bütçem var Darmoshark M3 alacağım fakat connectgame ile ilgili saçma sapan şeyler duyuyorum ve başka satan olmaması da garip. O yüzden alan var mı diye buraya sorayım dedim. Arkadaşlar ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
1200 TL bütçem var Darmoshark M3 alacağım fakat connectgame ile ilgili saçma sapan şeyler duyuyorum ve başka satan olmaması da garip. O yüzden alan var mı diye buraya sorayım dedim. Arkadaşlar ne yapmalıyım?

Hocam aldınız mı? Ben de aynı fareyi aynı siteden alacağım da. Bir sorun yasar mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam kusura bakmayın bayağı darladım ama. Bu kalitede ama sessiz tık olan bir mouse var mı peki? Kardeşim sesten rahatsız olmasın istiyorum. Bir mousetan çok şey bekliyorum sanırım.

Vallaha bir bilgim yok ama bence konu açabilirsin veya üsttekileri etiketleyebilirsin benim bir bilgim yok şu an piyasadan.

Onun dışında Mouse'tan memnunum ve tıklama sesi var onu belirteyim.

@bonz @pLowstoneK hocalarım merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın bende M3 alacağım fakat alan bir arkadaşım malzeme kalitesinin aşırı olduğunu ve farenin bazı yerlerine bastırınca ufaktan oynadığını söyledi sizde de öyle bir sıkıntı var yorum yapar mısınız malzeme kalitesi hakkında?

@bonz @pLowstoneK hocalarım merhaba rahatsız ettiğim için kusura bakmayın bende M3 alacağım fakat alan bir arkadaşım malzeme kalitesinin aşırı olduğunu ve farenin bazı yerlerine bastırınca ufaktan oynadığını söyledi sizde de öyle bir sıkıntı var yorum yapar mısınız malzeme kalitesi hakkında?
Malzeme kalitesi kötü diyen de var ortalama diyen de var. Gıcırdama olayını da duydum ama herkeste yok diyorlar. Yani ne söylesem yanlış olur. O bütçeye çıktıysanız DragonFly bakın bence.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı