ConnectGame kullanılmış ürün yolladı

Neshter

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
12 Temmuz 2023 tarihinde N11 connectgame'den Delux fare aldim. Urunun kutusunda hasar olmadigi icin tutanak tutturmadim. Urunu actigimda kirik oldugunu gordum. Evet kirik urunu paketlemişler.
Hasarli ürün diyerek iade talebi oluşturdum reddettiler.
Sonra kargoda hasar gormus olarak işaretleyip kargoladim. Dün kargoyu teslim aldilar, bugün ise iade talebimi yine reddedip bana kirik urunu kargolamişlar. N11 ile iletişime geçtim, beni arayacaklarini soyleeiler.
Mağazaya yaziyorum cevap yok, ariyorum açan yok. Rezillik resmen. Sorunum cozulmezse mağazaya dava açacağım pazartesi.

Screenshot_2023-07-21-18-12-05-812_com.dmall.mfandroid-edit.jpg

IMG_20230717_172440.jpg

Forumda bir kişiyede kırık ürün gelmişti sanırım.
İşin komik kısmı Delux'un resmi mağazası ConnectGame. Başka bir seçeneğimiz de yok. Kutuda hasar olsa zaten almazdım kargoyu. Bunlar direkt kırık fareyi paketleyip sarmışlar. Yazık.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun dediğiniz gibi. Satış sonrası sıfır destek, berbat bir firma. Bu gibi firmalara nefes aldırmamak lazım.
Alışveriş yapmayı düşünenler de mümkünse yapmasınlar, müşterinin memnuniyetini önemsemiyorlar. Paranın ceplerine girmesi yeterli onlar için, tonla şikayet var zaten garanti ve iade konusunda.

Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurun dediğiniz gibi. Satış sonrası sıfır destek, berbat bir firma. Bu gibi firmalara nefes aldırmamak lazım.
Alışveriş yapmayı düşünenler de mümkünse yapmasınlar, müşterinin memnuniyetini önemsemiyorlar. Paranın ceplerine girmesi yeterli onlar için, tonla şikayet var zaten garanti ve iade konusunda.
Forumda önerilen bir fareydi. Çok kasmadım alırken. Bilsem alır mıydım...

Ürün güzel ama satıcı kötü. Zaten başka seçeneğiniz yok Delux için, mecbur ConnectGame'den alacaksınız.
Anonim fason bir mağaza olsa neyse diyeceğim de resmi satıcının bu kadar alçalması rezalet.

N11 beni aradı az önce. Mağazayla gorusuyorlarmiş ve telefonu ilk açtiğimda beni Technopat'taki bu konu paylaşimina ithafen aradiklarini soylediler. Gelişmeleri buraya aktaracağım.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı