Delux resmi distribütörü imiş. Mouse almayı düşünüyordum. Garanti ve iletişim nasıl, zorluk çıkartıyorlar mı? Resmi distribütör oldukları için güvenmek istiyorum ama firmaya dair bu konu hakkında çok bir değerlendirme göremedim. Tecrübeniz, tanıdıklarınız, duyduklarınız varsa yardımcı olabilir misiniz? Fikirleriniz nelerdir?
Ve ayrıca kendi siteleri ile Hepsiburada ve Trendyol fiyatları arasında 30 TL gibi bir fark var. Satıcı yine kendileri. Bunun mantığını anlamadım.
İnanın daha bugün sipariş verdim, kendi sitelerinde daha pahalı olarak gördüm.
Delux M700BU -RGB- 67G Ultra Hafif Gaming Mouse - PMW3389 Sensörlü - 16000DPI - Paracord Kablo - Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M700 (PMW3389) Ultra Hafif Kablolu Optik Gaming Mouse Sadece 67 gr ağırlığıyla en hafif e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok...shop.connectgame.com.tr
Hocam şikayetvar gibi sitelerde tabi ki şikâyet olacak diye düşünüyorum ben. Çok da mantıklı bir düşünce değil ama oraya bakarsak hiçbir şey alamayız gibi geliyor bana.Şikayetvar gibi sitlerde satış sonrası hizmet ve garanti gibi konularda gereken özeni göstermedikleri yönelik girdiler var.
Bende bunu alıyorum, karar kıldım ama işte takıntılı gibi yaklaşıyorum bu konularda.Delux M625PLUS-RGB-2.4G-Kablosuz Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 Plus (PMW3335) Kablosuz Optik Gaming Mouse Kablosuz ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı...shop.connectgame.com.tr
Fare size ulaştığında buraya kısa bir güncelleme bırakabilir misiniz? 10 Nisan gibi almayı düşünüyorum. Hepsiburada aracı olduğunda müşteri memnuniyeti daha mı fazla olur, bir fikriniz var mı?
Hocam Şikayetvar gibi sitelerde tabii ki şikâyet olacak diye düşünüyorum ben. Çok da mantıklı bir düşünce değil ama oraya bakarsak hiçbir şey alamayız gibi geliyor bana.
Önceki cevabımda linklediğim fareyi almayı düşünüyorum. Delux M625PlusAlmayı düşündüğünüz fare modeli ne peki?
Bence Hepsiburada aracılığıyla alırsanız bence de dediğiniz gibi memnuniyet daha fazla olur diye düşünüyorum, eğer haftaya çarşamba, perşembe gibi bu konuya mesaj yazarsanız ve foruma girersem (sık sık girerim) yazarım hocam, ben de haftaya çarşamba perşembe unuturum diyorsanız mesaj yayınlama tarihinden planlayablirsiniz.Bende bunu alıyorum, karar kıldım ama işte takıntılı gibi yaklaşıyorum bu konularda.Delux M625PLUS-RGB-2.4G-Kablosuz Gaming Mouse-PAW3335 16000DPI-Siyah
2 Yıl Türkiye Resmi Distribütörü ConnectGame Garantili Delux M625 Plus (PMW3335) Kablosuz Optik Gaming Mouse Kablosuz ergonomik oyun faresi e-spor seviyesi gaming mouse Yüksek hassasiyetli 16000 DPI optik sensör Yeni Kailh 4.0 Red Switchler ile sıradan mouselara kıyasla çok daha hızlı...shop.connectgame.com.tr
Fare size ulaştığında buraya kısa bir güncelleme bırakabilir misiniz? 10 Nisan gibi almayı düşünüyorum. Hepsiburada aracı olduğunda müşteri memnuniyeti daha mı fazla olur, bir fikriniz var mı?
Hocam şikayetvar gibi sitelerde tabi ki şikâyet olacak diye düşünüyorum ben. Çok da mantıklı bir düşünce değil ama oraya bakarsak hiçbir şey alamayız gibi geliyor bana.
Teşekkürler bi 4 güne hatırlatırım size tekrardan sorun olmazsaBence Hepsiburada aracılığıyla alırsanız bence de dediğiniz gibi memnuniyet daha fazla olur diye düşünüyorum, eğer haftaya çarşamba, perşembe gibi bu konuya mesaj yazarsanız ve foruma girersem (sık sık girerim) yazarım hocam, ben de haftaya çarşamba perşembe unuturum diyorsanız mesaj yayınlama tarihinden planlayablirsiniz.
Bugün mouse'umu kullanma fırsatım oldu, herhangi bir sorun yok şuanlık. Mouse'u sert sallayınca fare tekeri sallanma sesi geliyor fakat bu hafiflikte bir mouse için normaldir diye düşünüyorum. Hayırlısı olsun hepimiz için.
Herhangi bir problemim yok şuanlık, mousepad'le de sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sadece bir gün yaşadım o da büyük ihtimal ıslak mendille sildiğim içindi. Gayet memnunum, hepsiburada aracılığı ile aldım.Teşekkürler bi 4 güne hatırlatırım size tekrardan sorun olmazsa
@aabcc evet hocam ne diyorsunuz, eklemek istediğiniz bir şey var mı?
teşekkürlerHerhangi bir problemim yok şuanlık, mousepad'le de sorun yaşadığımı hatırlamıyorum. Sadece bir gün yaşadım o da büyük ihtimal ıslak mendille sildiğim içindi. Gayet memnunum, hepsiburada aracılığı ile aldım.