ConnectGame'den satın alınan EK75 açık ve bozuk geldi

Makaleler
3
Yer
Adana
Daha fazla  
ConnectGame üzerinden Dareu EK75 satın aldım. 2 gün sonra yurtiçi kargo DİPOL BİLGİ TEKNOLOJİLERİ yani ConnectGame tarafından verilen kargom bana ulaştırılıyor. Ben de her aldığım ürünün incelemesini Youtube kanalına atan bir adamım. Kutuyu açarken kutu ağzında Dareu adlı etiketi tam kesecekken, güvenlik bandının zaten kesik olduğunu görüyorum.

Neyse bozuntuya vermiyorum, ürünü açmaya devam ediyorum. Ürünü açtıktan sonra bilgisayara bağlıyorum. Sağ en üst köşede bulunan ses tekerleğini kontrol ederken, arızalı tutukluluk yaptığını fark ediyorum. Bu yaptığım testler video kaydına yansıyor.

Firmaya info@connectgame.com.tr mail üzerinden ulaşıyorum. Firma bana garanti@connectgame.com.tr mail üzerinden ulaşıyor. İlk başta benim belirttiğim gibi video kaydını ve çıkan problemleri atıyorum.

Sonrasında onların bana yaptığı açıklama:

Bu kadar saçma bir açıklama olamaz. Hadi ürün kargoda veya depoda ezilse bandın çıktığı anlaşılır. Ama o bant asla o şekilde kesilmez, ezilmiş olsa zaten bant buruşurdu. Yaptığı açıklamalar çok saçma. Eğer böyle devam ederlerse THH (Tüketici Hakem Heyeti)'ye başvurmak zorunda kalacağım. Gelişmeleri haber edeceğim, eğer mağdur etmezlerse bu konuyu kapattıracağım.

• Bilgilendirme: Sorun çözüldü ve firma gerekli yardımı sağladı.

@ProximusTwo @Hamza Ensar Sağlam @550519 @382019 @389072 @Umut Nas @longwayy @429065 @steelumut @fermaNga @Ulunay @Kullanıcı311 @alihanvardertyok @Berkay Kiraz @quarest @Emir M. @Nizel G @Abdul0234 @ImDominatingU @GKD @599108 @88602 @56153 @333365 @293735 @tristessehivernale

Son düzenleyen: Moderatör:
Pahalı şeyleri açarken ben de video çekiyorum ne olur ne olmaz diye. Ama hocam Tüketici Hakem Heyetine başvurursanız sonuç hemen çıkıyor mu? Bu süre uzarsa ne yapacaksınız?

Bilgilendirme için kendi adıma teşekkür ediyorum. Zamanında Trendyol mağazalarındaki yorumları görünce ciddi oranda soğumama sebebiyet vermişlerdi. Şu an için denetleme mekanizmasının dışında bulunduklarından istedikleri gibi at koşturduklarını görüyorum. Hoş Hepsiburada mağazalarına baksanız TR'nin en iyi firmalarından birisi dersiniz. Geçmiş olsun.

Haklısınız, depoda falan taşırken patlasa buruşurdu o etiket, ayrıca web üzerinden alnmış ürünleri koşulsuz 14 gün içinde iade edebiliyorsun hocam, ayrıca taşımada falan etiket yırtılmış olsa yurt dışından gelen ürünlerde patlardı. Ayrıca etiket için teşekkür ederim

Ürün satıştan kaldırılmış ve değişim yapılmıyor. Farklı dareu klavye modelleri ile değişim yapabiliriz dediler. Para iadesi istedim, eğer mağdur etmezlerse bu konuyu kapattıracağım ve youtube kanalımda anlatacağım.

Pahalı şeyleri açarken ben de video çekiyorum ne olur ne olmaz diye. Ama hocam Tüketici Hakem Heyetine başvurursanız sonuç hemen çıkıyor mu? Bu süre uzarsa ne yapacaksınız?
Yine hakem heyeti davam olmuştu. Sonuç hemen çıkmıyor en az 3 ay belli oluyor. O zaman 3 ayda belli olmuştu.

Rezalet başka bir şey demiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…