Çözüldü Connectify Hotspot Mavi Ekran

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yer
Okmeydanı
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhaba.Connectfy programını kurdum. Ağ yaratınca bilgisayar mavi ekran hatası veriyor. Daha önce Windows 7'de hiçbir sıkıntı olmadan kullanıyordum. Uyumluluk modlarınıda denedim. Yardım edebilecek varmı ? Şu hatayı alıyorum :

DPC_WATCHDOG_VIOLATİON

Virtual CloneDrive kaldır, Wireless sürücünü güncelle(Günceli bulamazsan kullanma ve sürücülerini kaldır), HotSpot kaldır, AMD sürücülerini kaldır DDU ile de AMD seçip kaldır, güncel AMD sürücülerini yükle, Atheros sürücünü güncelle, AVG kaldır, Malwarebyte güncelleyin, bunu indirip kurun (9.3.1). CPUZ kaldır.
Bios güncel değil güncelle:
http://dlcdnet.asus.com/pub/ASUS/mb/socket775/P5KPL-SE/P5KPL-SE-0701.zip
İmzamda olan sistem tarama 1 ve 2 sonuçlarını doğru şekilde verin.

Şöyle bir durum keşfettim. Connectfy'i açtığımda bir problem yok ama telefonla bağlandığım zaman mavi ekran geliyor. Şöyle bir durum keşfettim. Şuanki kullandığım adaptör Inca Uuwa300n 300Mbps. Kullanmadığım Everest EWN-999 modemimi taktığımda hiçbir problem ortada kalmadı. Yani sorun Inca modemimde oluyor. Everest modemde bağlandığım wifiyi görmüyor yoksa onu kullanırdım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı