Conqueror Blade Flik atma nasıl yapılır?

l1ghts

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba, Conquerors Blade'de muharebe içinde attan inerken, zıplayarak inme (attan inme animasyonunu yapmadan) fliği nasıl yapılıyor?

Arkadaşlar merhaba, conquerors Blade'de muharebe içinde attan inerken, zıplayarak inme (attan inme animasyonunu yapmadan) fliği nasıl yapılıyor?

Çözdüm atacağınız Strike ile Q ya aynı anda basmalıymışız örneğin t (attack ) Q atlama.

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba, conquerors Blade'de muharebe içinde attan inerken, zıplayarak inme (attan inme animasyonunu yapmadan) fliği nasıl yapılıyor?

Tam olarak neden bahsettiğinizi anlayamadım. Bazı sınıfların attan inmek için özel Q yeteneği vardı, basınca vuruş yapıp iniyorlardı. Silaha özel bir durum diye hatırlıyorum. Mesela misket tüfeği için yoktu. Uzun kılıç, glev, nodachi, mızrak, poleaxe hatırladıklarım arasında. Saymayı unuttuğum bir iki silah olabilir, kusura bakmayın.

Tam olarak neden bahsettiğinizi anlayamadım. Bazı sınıfların attan inmek için özel Q yeteneği vardı, basınca vuruş yapıp iniyorlardı. Silaha özel bir durum diye hatırlıyorum. Mesela misket tüfeği için yoktu. Uzun kılıç, glev, nodachi, mızrak, poleaxe hatırladıklarım arasında. Saymayı unuttuğum bir iki silah olabilir, kusura bakmayın.

Yok hocam silaha özel değil yeni başladığım için Q harfini normal inme sanıyordum b ile iniyordum sonra Q ya basıp t ye basıyorum ama t yi inme ile konbine edebmiyorum yere inince vuruyorum b ye göre daha avantajlı oluyor.

Yok hocam silaha özel değil, yeni başladığım için "Q" harfini normal inme sanıyordum "b" ile iniyorum sonra "Q" ya basıp "t" ye basıyorum. Ama "t" inme ile kombine edemiyorum, yere inince vuruyorum. Böyle "b" ye göre daha avantajlı oluyor.

Anladım, düşündüğüm gibi değilmiş. Oyunda 600 saatim var ama hiç dikkat etmediğim bir mekanik gibi duruyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı