Conquerors 2.1'de 3 bin kişilik ordu 16 bin kişilik orduyu yok ediyor

sadece bir üye

Centipat
Yer
İstanbul
Oyunda Almanya olarak Avusturya'ya savaş açtım, benim 34K askerim var adamın 2K askeri var ama kaybediyorum, 3K orduyla 16K'lık ordumu yok ediyor, bu sorun neden kaynaklanıyor?

Oyunda Almanya olarak Avusturya'ya savaş açtım, benim 34K askerim var adamın 2K askeri var ama kaybediyorum, 3K orduyla 16K'lık ordumu yok ediyor, bu sorun neden kaynaklanıyor?
Hocam 3K ordu olduğuna emin misiniz?

Tek şehirden saldırdıysan öyle olur.

Büyük ihtimalle modlu oynuyorsun ve adamın teknolojisi ekonomisi falan senden çok üst düzeyde ekstradan da force plan'a almışsa saldırı planını normal tabi böyle olması.

Bug, o mod yerine Bloody europe 2 oynayın.

Bug değil? Artı olarak beıı'de de var savaş sistemi özelliği.

Aoh2 düşündüğünüz kadar komplike bir oyun değil. Matematiksel işliyor, HOI4 gibi template ve stat, quality quantity farkı yok, o kadar düşünen bir oyun değil, sayısal olarak ustunseniz kazanırsınız.

Bloody europe 2'de bunun üstüne düşüp bir nebze olsun gelistirildigi için tek tercih edilebilir mod o kalıyor.

Conquerors 2.1 Fix gibi daha güzel modlar var ve dediğim gibi Bloody Europe II modunda da Conquerors 2.1'de de savaş sistemi denilen bir özellik var ve bu özellik oyunu sayı kapıştırdığımız bir oyun olmaktan çıkarıyor. İşin içine teknoloji gelişmişliği, saldırı planı gibi bir sürü etken katıyor. Bu sayede uçuk derecede bir fark varsa değişkenlerden birinde, 16.000vs3.000 savaşında 3.000 de kazanabilecek hale gelebiliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…